Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Τον αναζητούν οι αρχές…ο οδηγός της Corvette που σκότωσε και εγκατέλειψε 25χρονο στη Γλυφάδα (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Γόνος γνωστής «αθηναϊκής» οικογένειας φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της μοιραίας Corvette η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα και ο οδηγός της εγκατέλειψε αβοήθητο τον βαριά χτυπημένο αναβάτη της μοτοσυκλέτας που χτύπησε.

Ο ιδιοκτήτης της μοιραίας Corvette αναζητείται από τις Αρχές χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν οδηγούσε εκείνος ή κάποιος άλλος το όχημα. Πάντως σε οπτικοακουστικό υλικό που έχουν οι Αρχές φαίνεται ο οδηγός της μοιραίας Corvette που εγκατέλειψε τον χτυπημένο αναβάτη, τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα.
Επίσης, το σπορ αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο και ο οδηγός του, αμέσως μετά το τροχαίο, φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό και να εξαφανίστηκε. Προηγουμένως, είχε πέσει σε δύο ακόμη αυτοκίνητα.


O οδηγός του πολυτελούς σπορ οχήματος, μάρκας Corvette (που δεν οδηγούν παιδιά μιας μέσης αστικής οικογένειας), αμέσως μετά το τροχαίο, βγήκε από το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο τον άτυχο 25χρονο. Προηγουμένως, είχε πέσει σε δύο ακόμη αυτοκίνητα.
troxaio (1)
troxaio (2)
Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό: Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες ‘τι έχω κάνει;’. Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε.
Και στη συνέχεια έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή έχει δει κάτι, “να μας το πει”.
Το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη, έγινε στη Βουλιαγμένης 59, στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο.
image (1)

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου