Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Δύο Γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale-Μ, στο αεροδρόμιο Λάρνακας ΒΙΝΤΕΟ,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
προσγείωση πραγματοποίησαν δύο γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale-Μ, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, προερχόμενα από το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Α.Μεσόγειο αυτή την στιγμή δεν τους επέτρεπαν να προσνηωθούν στο σκάφος και κινδύνευαν με συντριβή.
Επιχείρησαν επανειλημμένα προσνήωση, αλλά αυτή κατέστη αδύνατη, λόγω των ανέμων που επικρατούν. Και ενώ τελείωναν τα καύσιμά τους ζήτησαν άδεια από την Κύπρο για να καταφύγουν στο πλησιέστερο κυπριακό αεροδρόμιο, όπως και έγινε
0ccf4b4482bd8e341c83c97b6b088b39
Το αντίστοιχο πρωτόκολλο στο αμερικανικό Ναυτικό προβλέπει την προσγείωση σε  αεροδρόμιο, πλην του αεροπλανοφόρου ως την τελευταία λύση, καθώς υπάρχει πάντα αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού σε επιφυλακή για τον ανεφοδιασμό των αεροσκαφών που βρίσκονται στον αέρα και που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να προσνηωθούν αμέσως.

Μήνυμα Γαλλίας στην Άγκυρα με πτήσεις Rafale στην Κύπρο

Την αντίδραση του τουρκικού Τύπου που κάνει λόγο για προβοκάτσια και αύξηση της έντασης στην Αν. Μεσόγειο προκάλεσε η πτήση γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την Κύπρο.
Το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» βρίσκεται ανοιχτά της Κύπρου και γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Ραφαλ πέταξαν πάνω από την Κύπρο προκαλώντας την αντίδραση της Τουρκίας και του τουρκικού Τύπου που έκανε λόγο μέχρι και προβοκάτσια.σύμφωνα με πηγές του Κυπριακού υπουργείου Άμυνας που επικαλείται το sigmalive, πέταξαν πάνω από την Πάφο μετά από άδεια που χορηγήθηκε από την Κυπριακή Δημοκρατία. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν κοινές ασκήσεις των δύο χωρών.
Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η άσκηση  «Μέγας Αλέξανδρος» στην οποία μετέχουν ελληνικές, αμερικανικές και γαλλικές αεροναυτικές δυνάμεις, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας. Στο πλαίσιο της άσκησης βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή και το γαλλικό ελικοπτεροφόρο «Dixmude», το οποίο στις 7 Φεβρουαρίου θα ελλιμενιστεί και θα είναι επισκέψιμο για το κοινό.

«Προβοκάτσια και αύξηση της έντασης», λένε οι Τούρκοι

Το τηλεοπτικό δίκτυο A Haber στην ιστοσελίδα του αναφέρει πως «γαλλικά μαχητικά πέταξαν στην Ανατολική Μεσόγειο» και σημειώνει ότι «δύο γαλλικά μαχητικά τύπου Rafale απογειώθηκαν από το αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle το όποιο πλέει ανάμεσα στην Κρήτη και την Κύπρο αλλά και βόρεια του οικοπέδου 8, στο οποίο βρίσκεται το Γιαβούζ».
Η εφημερίδα Star αναφέρει «προβοκάτσια σε Ανατολική Μεσόγειο. Γαλλικά μαχητικά πέταξαν στα όρια του οικοπέδου 8 όπου το Γιαβούζ συνεχίζει τις εργασίες του»
Η εφημερίδα Aksam αναφέρει: «Ανέβηκε το θερμόμετρο στην ανατολική Μεσόγειο. Γαλλικά μαχητικά πέταξαν πάνω από την Κύπρο. Πλησίασαν σε περιοχή που βρίσκεται το Γιαβούζ».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου