Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Η πρωταγωνίστρια στο video clip του αστυνομικού που τραγούδησε στο Μοναστηράκι και έγινε viral!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο αστυνομικός Μάριος Δαρβίρας, που έγινε viral στο διαδίκτυο όταν τραγούδησε με πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι, άνοιξε τα φτερά του στη δισκογραφία. Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στην σελίδα Kammena στο Facebook, τον δείχνει να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδά το «Stand by me» δίπλα σε πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι.

Ο 32χρονος ένστολος έκανε τελικά το όνειρό του πραγματικότητα με τη στήριξη του συνθέτη των επιτυχιών Νίκου Τερζή, ο οποίος του εμπιστεύτηκε μια δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Δως μου μια αιτία» σε στίχους Natali. Στο πλευρό του γοητευτικού ειδικού φρουρού βρίσκεται, όμως, και η εντυπωσιακή καλλονή, την οποία γνωρίσαμε στο reality μόδας «Greece’s Next Top Model».
Σύμφωνα με γνωστή απογευματινή εφημερίδα και την Δήμητρα Δάρδα, στο πλευρό του γοητευτικού ειδικού φρουρού βρίσκεται, όμως, και η εντυπωσιακή καλλονή Μαρία Μιχαλοπούλου!
Η παίκτρια, την οποία γνωρίσαμε στο reality μόδας «Greece’s Next Top Model», είναι η πρωταγωνίστρια του βιντεοκλίπ που συνοδεύει το κομμάτι και στα πλάνα του θα δούμε το γνωστό μοντέλο σε τρυφερές στιγμές με τον αστυνομικό.
Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Μάριος Δαρβίρας εμφανίστηκε πέρυσι στα blind auditions του «Τhe voice of Greece»! Ερμήνευσε το τραγούδι «Λόγια φιλικά» -ντουέτο του Βασίλη Καρρά με τους Αλχημιστές-, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει τις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου