Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Θεσσαλονίκη Χαροπαλεύει 21χρονος που πήγε να αθληθεί στο Σέιχ Σου – Εσπευσμένα στο χειρουργείο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σέιχ Σου: Σοβαρά τραυματίας 22χρονος που δέχτηκε επίθεση σκύλων

Διερχόμενοι, που αντιλήφθηκαν το περαστικό και αντίκρισαν τραυματισμένο τον 22χρονο, τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 21χρονος που πήγε στο Σέιχ Σου για να αθληθεί και δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών.
Όπως μας ενημερώνει αναγνώστης, ένας διερχόμενος πατέρας με το γιο του έσωσαν τη ζωή του νεαρού την ώρα που τον κατασπάραζαν 10 σκυλιά.
O νεαρός- πάντα κατά την καταγγελία- έχει μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος με τραύμα στο λαιμό στο Ιπποκράτειο Θεσσσαλονίκης.
Μόλις πριν από λίγες ώρες, ένας ηλικιωμένος πέθανε έπειτα από επίθεση αδέσποτων.

Ώρα 00:44, ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η κατάσταση του νεαρού κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη. Μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο από το οποίο βγήκε πριν από λίγο. Ο 21χρονος Σ.Α. φέρει 32 τραύματα, τα 7 σοβαρά στο κεφάλι και στον λαιμό. Το επόμενο 48ωρο είναι κρίσιμο.
Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 65χρονος που είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων
Έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο 65χρονος άνδρας, που είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, στην περιοχή Ελαιόρεμα Πυλαίας, στις 6 Μαρτίου.
Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπως έγινε γνωστό σήμερα.
Όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, στη Mονάδα Eντατικής Θεραπείας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε. Σημειώνεται πως η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γ. Χατζηπαρασίδου έχει παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό και για τον καταλογισμό ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών.

Πηγή ➤

2 σχόλια:

  1. Τα χάλια σας τα μαύρα με τα βρωμόσκυλα.ηλιθιοι, βλάκες σκυλοφιλοι που τα προστατευετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ποιον δημο ανηκει το Σειχ Σου ; ο νομος δεν θα εκτελεσθει ; ειναι Η ΔΕΝ ειναι ο δημος υπευθυνος για τα αδεσποτα ; ο εισαγγελεας υπηρεσιας τι κανει ; μετα φωναζετε και συλλαμβανετε τους φολακιδες, τελικα ΠΡΕΠΕΙ η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν αδεσποτα ; ποιος μπορει να δωσει απαντηση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή