Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ! ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΪΛΟΥ: “ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ”.BINTEO

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τα λέγαμε αλλά δεν μας πίστευαν ότι η μετακίνηση των μεταναστών στα σύνορα του Έβρου, ήταν έργο των Τούρκων προκειμένου να εκβιάσουν την Ευρώπη. Τώρα βγήκε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού να μας το πει όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται!
Σε συνέντευξή του χθες το βράδυ, παραδέχθηκε ότι εκκένωσαν τον καταυλισμό μεταναστών στις Καστανιές λέγοντας: “τους μεταφέραμε πίσω σε εννέα επαρχίες.
 Θα τους φιλοξενήσουμε σε κέντρα απέλασης. Ηταν μια προληπτική κίνηση, ωστόσο ακόμα κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται άνετα με αυτό” είπε αφήνοντας και τις… μπηχτές του που λίγο αργότερα έγιναν “ενημέρωση”: “Όταν η πανδημία του κορωνοϊού τελειώσει, δεν πρόκειται να αποτρέψουμε κανέναν από όσους θελήσουν να επιστρέψουν”.
Turkish threat to and EU is very much alive according to Interior Minister Suleyman Soylu who effectively said an hour ago that will resort to blackmailing Europe over refugees once the pandemic over, has not changed its policy at all.
224 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Στις δηλώσεις του Σοϊλού, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος: “Οι χθεσινές δηλώσεις Σοϊλού απαντούν σε όσους διατηρούσαν ακόμη την παραμικρή αμφιβολία ότι τα γεγονότα στον Έβρο ήταν ένα επιθετικό σχέδιο ωμού εκβιασμού Ελλάδας και Ευρώπης με «όπλο» την εκμετάλλευση μεταναστών” έγραψε στο twitter χαρακτηριστικά.

Οι χθεσινές δηλώσεις Σοιλού απαντούν σε όσους διατηρούσαν ακόμη την παραμικρή αμφιβολία ότι τα γεγονότα στον Έβρο ήταν επιθετικό σχεδίο ωμού εκβιασμού Ελλάδας και Ευρώπης με "όπλο" την εκμετάλλευση μεταναστών.
Σχέδιο που απέτυχε γιατί η Ελλάδα υπερασπίστηκε το κοινό σύνορο 🇬🇷🇪🇺. https://twitter.com/abdbozkurt/status/1243577542470184961 
29 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου