Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΡΧΗΓΕ ?? ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Κύριοι ‘’ συνάδελφοι ‘’ δεν είμαστε ζώα ,είμαστε αστυνομικοί και πάνω απ’όλα άνθρωποι .ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 



Υπηρετώ με έξοδα δημοσίου στο νησί της Λέσβου με διαταγή για φύλαξη του ΚΥΤ της Μόριας  και θα ήθελα να εκφράσω τους προβληματισμούς και τα παράπονα μου για τις καταστάσεις που βιώνουμε όλοι οι συνάδελφοι που ερχόμαστε με απόσπαση στο νησί καθώς και το έργο της ένωσης συνδικαλιστών αστυνομικών Λέσβου στη περίοδο της υγειονομικής κρίσης από τον Κορονωοιό .



Κύριοι ‘’ συνάδελφοι ‘’ δεν είμαστε ζώα ,είμαστε αστυνομικοί  και πάνω απ’όλα άνθρωποι . Έχω ακούσει τις εκφράσεις ‘’ γιατί εσείς να έρχεστε με έξοδα δημοσίου στο νησί , να παίρνετε περισσότερα και μείς όχι ‘’ . Δεν σας το απαγόρεψε κανείς , άλλωστε υπάρχουν νησιά που μπορείτε να πάτε αλλά δεν θέλετε . Αλλά η βόλεψη του Έλληνα πάνω απ’όλα . Κανείς δε ρώτησε όμως , πως ήρθες , γιατί ήρθες και άφησες γυναίκα και παιδί στην Αθήνα . 



Με αφορμή την παραπάνω παράγραφο θα ήθελα να αναφέρω ορισμένα περιστατικά και να κάνω ερωτήσεις προς την ένωση συνδικαλιστών αστυνομικών ΛΕΣΒΟΥ .



1.Ενώ διαταχτήκαμε για ενίσχυση του ΚΥΤ στη ΜΟΡΙΑ , όπου ζουν 20000 κόσμος , ξαφνικά βρεθήκαμε να κάνουμε υπηρεσίες και να ενισχύουμε τις κατά τόπου υπηρεσίες του νησιού ( νοσοκομείο , φύλαξη στο λιμάνι , κλείσιμο κεντρικών δρόμων προς αποτροπή των λαθρομεταναστών προς το κέντρο της Μυτιλήνης , καθώς και ελέγχους σε διερχόμενους πολίτες και αυτοκίνητα για το αν τηρούν τις προυποθέσεις για την τήρηση της απαγόρευσεις κυκλοφορίας )  κάτι που δεν ανάγεταί στις αρμοδιότητες μας αλλά το κάνουμε και αυτό γιατί να γνωρίζεται κύριοι όσοι έρχονται από άλλες υπηρεσίες έχουν φιλότιμο και πάνω απ’όλα γνωρίζουν τι θα πεί αστυνομία .



  Άραγε κύριοι συνδικαλιστές το γνωρίζετε ή απλά κωφεύετε προς όφελος      των ‘'συναδέλφων ‘’ του νησιού ?



2. Όταν δεν κάνουμε τα ρεπό των ‘’ συναδέλφων ΄΄ είμαστε αναγκασμένοι και υποχρεωμένοι από τις διαταγές  να βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με τους αλλοδαπούς πολλές ώρες μέσα στο ΚΥΤ ειδικά κατά τη διάρκεια του φαγητού ( πρωινό - μεσημεριανό - βραδινό ) όπου υπάρχει μεγάλος συνωστισμός , πολλές φασαρίες ( ως και μαχαιρώματα ) μόνο με μία μάσκα και γάντια με αποτέλεσμα να εγκυμονεί σοβαρό κίνδυνο κάποιος συνάδελφος να κολλήσει  Κορονωοιό ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια .

Άραγε κύριοι συνδικαλιστές το γνωρίζετε? Ήρθατε ποτέ να κάτσετε μαζί μας κατά τη διάρκεια του συσσιτιου? Έχετε πάρει μέτρα για μας ή άπλα κάθεστε σπίτι σας σε καραντίνα και άσε αυτούς να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα .



Ήρθε η ώρα της κρίσης . Κύριοι συνδικαλιστές δεν είμαστε μόνο για ανακοινώσεις και στείλαμε το τάδε έγγραφο και θα κάνουμε και το ένα και θα κάνουμε και το άλλο . Η αστυνομία και οι συνάδελφοι  τώρα σας χρειαζόμαστε . Βγάλτε τις στολές  από τις ντουλάπες αν ξέρετε που είναι και βγείτε έξω στο πόλεμο να ενισχύσετε τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα . Εκεί σας χρειαζόμαστε . Όχι στις ανακοινώσεις και στα τραπέζια !



Υπαρχιφυλακας Μ Γ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου