Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ! ! Σχέδιο με συλλήψεις Ελλήνων αστυνομικών – στρατιωτικών και εκβιασμούς με ομηρίες ετοιμάζει στον Έβρο η Άγκυρα ΒΙΝΤΕΟ!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τα δεδομένα των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι είμαστε κοντά σε πολύ πιο σοβαρό επεισόδιο σε Έβρο ή Αιγαίο από τους Τούρκους, ενώ ξένο ΜΜΕ μας προειδοποιεί ακόμη και για σενάριο πιιθανής σύλληψης Ελλήνων αστυνομικών/στρατιωτικών στον Έβρο, για αυτό και έχουμε την παρουσία 1000 Τούρκων κομάντος εδώ και ημέρες στην περιοχή.
Οι λόγοι για την ένταση είναι πολλοί, αλλά η ουσία παραμένει η ίδια: H Τουρκία “ασφυκτιά” στα τωρινά σύνορά της και επιζητά, επέκταση σύμφωνα και με τον υιό του Τούρκου προέδρου, Μπιλάλ Ερντογάν.
“Ο γιος του προέδρου της Τουρκίας Μπίλαλ Ερντογάν δήλωσε προς τους νέους της χώρας ότι πρέπει να διεκδικήσουν ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να περιορίζονται στα σημερινά σύνορα της Τουρκίας.
Υπενθυμίζει ότι οι Οθωμανοί έλεγχαν μια έκταση 2 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων και το έδαφος αυτό μειώθηκε σήμερα σε 780 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα. Όταν σε μια χώρα επικρατεί αυτή η “λογική”, η οποία συνδυάζεται με ακραία ισλαμικά στοιχεία, τότε το αποτέλεσμα είναι μια σχεδόν σίγουρη ρήξη με γειτονικές χώρες.
Πολύ πιθανόν να δούμε λοιπόν κάποιο επεισόδιο με τους νεο-οθωμανούς του ΑΚΡ, ενώ αναζητούμε ως Ελλάδα το πότε και και το που θα μπορούσε να γίνει αυτό, διότι τα μέτωπα που μας άνοιξε ο σουλτάνος είναι αρκετά.
Like father like son:'s President Erdogan's son Bilal tells young people to stake a claim for the entire world, not limit themselves with current borders of Turkey.

He recalls Ottomans controlled a territory of 2 million km2, lamented that territory reduced to 780K now

Την ίδια στιγμή, οι ελληνικές αρχές προετοιμάζονται πυρετωδώς για μεγάλη αναχαίτιση των χιλιάδων μεταναστών στα σύνορα με την Τουρκία, ενώ οι εντάσεις μεταξύ των δυνάμεων στην περιοχή εξακολουθούν να κλιμακώνονται και ακούγονται πλέον πολύ συχνά πυροβολισμοί από αυτόματα όπλα, σύμφωνα με ΜΜΕ.
Έλληνες αστυνομικοί και συνοριοφύλακες κοντά στον ποταμό Έβρο εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι ένας μεγάλος αριθμός μεταναστών, μπορεί σύντομα να επιχειρήσει μαζικά να περάσει στη χώρα μας.
Οι πληροφορίες εδράζονται στο γεγονός ότι υπάρχουν αναφορές που ισχυρίζονται ότι μεγάλα δέντρα έχουν κοπεί στα σύνορα, για να χρησιμοποιηθούν πιθανόν ως “πολιορκητικοί κριοί” από τους μετανάστες.
Άλλες πληροφορίες φέρουν τις τουρκικές δυνάμεις να επιχειρήσουν με τη χρήση πολλών λεωφορείων, να μετακινήσουν πολυάριθμους μετανάστες σε μια συγκεκριμένη περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν μια αδυναμία στα σύνορα και να αιφνιδιάσουν τις ελληνικές δυνάμεις.
Σχέδιο με Έλληνες “ομήρους” από την Άγκυρα
Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) και ο στρατός προετοιμάζονται επίσης για ένα σενάριο που αφορά την πιθανή σύλληψη Ελλήνων συνοριακών αξιωματούχων ή μελών των ενόπλων δυνάμεων, που θα μπορούσαν τυχαία να περάσουν στο τουρκικό έδαφος ή λόγω τουρκικής επιχείρησης.
Σκοπός είναι στο σενάριο αυτό, να εκβιάσει στην συνέχεια η Τουρκία την Ελλάδα έχοντας “ομήρους”.
Οι εντάσεις μεταξύ των ελληνικών και τουρκικών δυνάμεων παραμένουν υψηλές κατά μήκος της παραμεθόριας περιοχής, ενώ πηγές αναφέρουν ότι την Τετάρτη οι Τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις έριξαν πυρά προς την κατεύθυνση ενός οχήματος του ελληνικού στρατού, χωρίς λόγο.
Τα πυρά σε ελληνικό όχημα ήρθαν λίγες μέρες μετά από ένα άλλο περιστατικό που αφορούσε και πάλι τουρκικά πυρά κατά μιας ελληνικής περιπόλου.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Πρόεδρος Ερντογάν κάλεσε την Ελλάδα να ανοίξει τα σύνορά της όπως είχε κάνει η Τουρκία λέγοντας: “Γεια Ελλάδα! Απευθύνομαι σε σας… ανοίξτε τις πύλες για απελευθερωθείτε από αυτό το βάρος… Αφήστε τους να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες”.
Ενώ ο Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι οι μετανάστες είναι κατά κύριο λόγο Σύριοι υπήκοοι, αναφορές από την ελληνική κυβέρνηση αποκάλυψαν ότι μόνο το 4% των ατόμων που έχουν περάσει παράνομα στην Ελλάδα προέρχονται από τη Συρία.
Το σκηνικό μυρίζει “μπαρούτι” και θα έχουμε σίγουρα εξελίξεις σε Έβρο/Αιγαίο, ενώ τουρκικό σεισμογραφικό πλοίο θα κατευθυνθεί νότια της Κρήτης, βάσει των ανακοινώσεων από την Άγκυρα.
Η μόνη περίπτωση να αναβληθούν όλα αυτά τα “βρώμικα” σχέδια του Ερντογάν είναι μια επιδημία κορωνοϊού στην Τουρκία και αυτή σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υπάρχει εντός τουρκικού εδάφους, αλλά δεν ανακοινώνεται από το στυγνό τουρκικό καθεστώς για ευνόητους λόγους, σύμφωνα με ξένα και αμερικανικά ΜΜΕ.

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥς ΣΚΥΛΟΜΟΓΓΟΛΟΥς Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή