Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Νεκροί 21 Τούρκοι στη Μισράτα από δυνάμεις του Χαφτάρ! Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης κατέρριψε εχθρικό μαχητικό!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι οι δυνάμεις αεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν ένα εχθρικό αεροσκάφος που ανήκε στην κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (GNA) με έδρα την Τρίπολη.
Σύμφωνα με τη δήλωση, οι αεροπορικές άμυνες του Εθνικού Στρατού της Λιβύης κατέρριψαν ένα μαχητικό αεροσκάφος που ανήκε στις δυνάμεις της GNA, με αποτέλεσμα το θάνατο του πληρώματος.
Ο εκπρόσωπος του Λβυκού Εθνικού Στρατού, Αχμέτ Αλ Μισμάρι, δήλωσε: “Οι δυνάμεις της αεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν ένα μαχητικό αεροσκάφος L-39 που ανήκε στην υποστηριζόμενη από την Τουρκία πολιτοφυλακή της Μισράτα (κυβερνητικές δυνάμεις Al-Wefaq) σήμερα το μεσημέρι, νότια του Abu Qurayn (var Gurayn), και ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης του σκοτώθηκαν”.
EUmL7V7XYAAA2Mw
Νωρίτερα ο στρατηγός Αχμέτ Αλ-Μισμαρί, εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA), αποκάλυψε ότι 20 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε αεροπορική επίθεση στην Μισράτα.
Ο ίδιος σε αποκλειστικές δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Al-Ain News, δήλωσε ότι αεροσκάφη του LNA χτύπησαν αιφνιδιαστικά εναντίον της αίθουσας πτήσεων στο αεροπορικό κολλέγιο της Misrata και ενός άλλου κτιρίου, σκοτώνοντας συνολικά 20 Τούρκους στρατιώτες.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου