Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ! ! Κύριε υπουργέ η κατάσταση έχει ξεφύγει το τελευταίο διάστημα ζούμε στιγμές βγαλμένες απο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Κύριε υπουργέ η κατάσταση έχει ξεφύγει το τελευταίο διάστημα ζούμε στιγμές βγαλμένες απο ταινία θα πρέπει να παρθούν μέτρα για να προστατέψουμε τους συναδέλφους μας να προστατέψουμε το θεσμό της ελληνικής αστυνομίας.

Σε διάστημα ενός μηνός είχαμε το θανάσιμο τραυματισμό δυο γυναικών απο πυρά συναδέλφου και πρίν λίγες μέρες την αυτοκτονία συναδέλφου μας και τα δυο εξίσου λυπηρά.

Θα πρέπει να παρθούν μέτρα ώστε να μη ξαναζήσουμε τέτοιες τραγικές καταστάσεις

.Αρχικά θα μπορούσε να γίνει πρώτον τοποθέτηση ντουλαπιών οπλισμού σε όλες τις υπηρεσίες (οπως συμβαίνει και σε αλλες χώρες του εξωτερικού) ωστε να αφήνουν οι συνάδερφοι μετά το πέρας της υπηρεσίας τον ατομικό οπλισμό τους και να τον αναλαμβάνουν στην αρχή της υπηρεσία τους.

Δεύτερον να γίνει αποκέντρωση της αστυνομίας δηλαδή ανεξαρτήτου βαθμού και μορίων βάλτε ένα πλαφόν στη χειρότερη μόλις συμπληρώνει τα 15 χρόνια να μπορεί να φύγει κανείς να πάει στον τόπο συμφερόντων του . (έτσι δε θα χρειάζεται να δημιουργήσει κάποιος οικογένεια βιαστικά και αναγκαστιακά , να κάνει ψεύτικους γάμους , να κάνει αμοιβαίες μεταθέσεις επι πληρωμή)αυτά τα λίγα είναι μια αρχή και μπορεί να δώσουν πάρα πολλά στο μέλλον !

Δώστε τέτοιου είδους κίνητρα για να μη σταματήσουν οι συνάδερφοι να ονειρεύονται.....
Πηγή ➤Lampros Kateris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου