Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ρώσος ερευνητής: Να γιατί το Πεντάγωνο δημοσιοποίησε τα βίντεο με τα ΑΤΙΑ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πρόσφατα το Πεντάγωνο δημοσίευσε 3 αποχαρακτηρισμένα βίντεο που παρουσιάζουν πιλότους του αμερικανικού Ναυτικού να εντοπίζουν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ρωσικής ομοσπονδίας για άγνωστα φαινόμενα, Όλεγκ Κουρμπάτοφ, σχολίασε ότι ο αμερικανικός στρατός ηθελημένα δημοσίευσε τα βίντεο με τα UFO για να δικαιολογήσει τα τεράστια κονδύλια που λαμβάνει από την αμερικανική κυβέρνηση.
Στόχος του πενταγώνου ίσως είναι η περαιτέρω χρηματοδότηση, ανέφερε ο Κουρμπάτοφ.
Σύμφωνα με τον Ρώσο ερευνητή, ένας άλλος λόγος για την επίσημη δημοσίευση είναι εξάλλου το γεγονός ότι στην ουσία δεν αποκαλύπτει εμπιστευτικές πληροφορίες.
«Μιας και τα προηγούμενα βίντεο που δόθηκαν από τις αρχές δεν έχουν πολύτιμες πληροφορίες για τα αντικείμενα, δεν υπάρχει και τίποτα ουσιαστικά για να ερευνηθεί», λέει ο Κουρμπάτοφ.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Ναυτικό των ΗΠΑ αναγνώρισε την ακρίβεια των βίντεο τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.
Τώρα τα βίντεο δόθηκαν και επίσημα στη δημοσιότητα «προκειμένου να μην υπάρξουν τυχόν παρανοήσεις από το κοινό σχετικά με την αυθεντικότητά τους», ανέφερε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Σου Γκοφ, σύμφωνα με το CNN.
Τα συγκεκριμένα βίντεο κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά από Δεκέμβριο του 2017 ως τον Μάρτιο του 2018 από την Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών του The Stars, που μελετά πληροφορίες σχετικά με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου