Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΣΑΜΟΣ! ΦΩΤΙΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή που βρίσκεται πέριξ του ΚΥΤ, στην Σάμο.
Πριν λίγο ξέσπασε και δεύτερη πυρκαγιά, ενώ όπως θα δείτε στα βίντεο, στο τέλος του άρθρου, ακούγονται αλλεπάλληλες εκρήξεις και κραυγές!
Σύμφωνα με το samos24.gr, το απόγευμα, η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, ωστόσο, από την πυρκαγιά έγιναν στάχτη ορισμένες σκηνές, όπου διαμένουν μετανάστες.
samos1
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το πως και υπό ποιές συνθήκες ξέσπασε πυρκαγιά ωστόσο γεωγραφικά τοποθετείται στην έκταση πίσω από τα εξωτερικά ιατρεία πρώτης αξιολόγησης για τον Κορωνοϊό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
Το samos24.gr αναφέρει πως για πολλοστή φορά ξεσπάει πυρκαγιά στο ΚΥΤ Σάμου κάτι που αποδεικνύει πως η κατάσταση πέριξ του ΚΥΤ Σάμου έχει ξεφύγει με τους παράνομους μετανάστες.
samos3
samos2Στο σημείο βρέθηκαν ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος και αντιδήμαρχοι και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης.
Σχετικά με την δεύτερη πυρκαγιά, πριν από λίγο, πληροφορίες αναφέρουν πως αλλοδαποί εμπόδισαν την πυροσβεστική να μπει μέσα στον καταυλισμό και να δράσει.
Δείτε και ακούστε ιδιαιτέρως στο πρώτο βίντεο από το 8.34, εκρήξεις και κραυγές:
Πηγή ➤(ΦΩΤΟ από το samiakienimerosi.blogspot.com)

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή οι λαθρομετανάστες που ο κύριος Μηταράκης θέλει να φέρει στην ενδοχώρα , κάνουν ότι θέλουν , εμποδίζουν οχήματα της πυροσβεστικής, βάζουν φωτιές και δρουν ανενόχλητοι. Κύριε Μηταράκη εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει αυτός ο τόπος, στείλτε τους πίσω με συνοπτικές διαδικασίες και μην μεταφέρετε το πρόβλημα μέσα στην χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή