Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Ερωτική αντιζηλία το πιθανότερο κίνητρο Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο πριν και μετά την επίθεση με οξύ στην 34χρονη...Οι αρχές εξετάζουν την πληροφορία ότι η 34χρονη γνώριζε την γυναίκα που της επιτέθηκε ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο πριν και μετά την επίθεση με οξύ στην 34χρονη


Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που η 34χρονη φτάνει στη δουλειά της στην Καλλιθέα και λίγο αργότερα, αφού έχει δεχτεί την επίθεση με καυστικό υγρό, να μεταφέρεται σε άθλια κατάσταση από το φαρμακείο της περιοχής.
Ώρα 9 το πρωί. Η 34χρονη έχει φτάσει στη δουλειά της και παρκάρει το αυτοκίνητό της.
Λίγο αργότερα η άτυχη κοπέλα φαίνεται να περπατάει με αργά και σταθερά βήματα προς την πολυκατοικία που έμελλε να δεχτεί την επίθεση. Τότε η ίδια δεν έβαζε στο μυαλό της τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.
Μέσα στην πολυκατοικία, μπροστά από το ασανσέρ, την περίμενε μια κοπέλα που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό το οποίο της πέταξε.
Λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά από το φαρμακείο, βλέπουμε την φαρμακοποιό να τρέχει εσπευσμένα στο εσωτερικό όπου βρίσκεται η 34χρονη σε άθλια κατάσταση.
Λίγο αργότερα η 34χρονη βγαίνει από το φαρμακείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Ερωτική αντιζηλία το πιθανότερο κίνητρο
Στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου παραμένει η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με οξύ το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει το αριστερό της μάτι και έχει πολύ βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι.

Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Μακρύς θα είναι ωστόσο ο δρόμος για την αποκατάστασή της.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που της επιτέθηκε. Η αστυνομία συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.
Οι αρχές εξετάζουν την πληροφορία ότι η 34χρονη γνώριζε την γυναίκα που της επιτέθηκε με οξύ και πως το κίνητρο της επίθεσης ήταν ερωτική αντιζηλία.
Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο, όταν σήμερα το πρωί πήγαινε στο γραφείο της και στην είσοδο του κτηρίου εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της, σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Ο πατέρας της δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί στην κόρη.«Είναι στην εντατική το κοριτσάκι μου, της έριξαν οξύ στο πρόσωπο , δεν γνωρίζω πολλά ακόμα . Είναι τραγικό αυτό που συνέβη στο παιδί μου. Εύχομαι να ακούσω καλά νέα από τους γιατρούς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ποιος ήθελε να της κάνει κακό» λέει ο πατέρας της 34χρονης.
Συγκλονισμένοι είναι και οι συγγενείς της 34χρονης γυναίκας στο χωριό της στην Αμφιλοχία όπου αναστατώθηκαν στο άκουσμα της είδησης.
«Είναι ανήκουστα πράγματα αυτά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος έκανε αυτό το κακό στην Ιωάννα μας. Η κοπέλα εργάζεται στην Αθήνα και μένει μόνη της. Έχουμε στεναχωρεθεί με αυτή την τραγική είδηση».

epithesii_main
Συγκλονισμένοι είναι και οι συγγενείς της 34χρονης γυναίκας στο χωριό της στην Αμφιλοχία όπου αναστατώθηκαν στο άκουσμα της είδησης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
«Είναι ανήκουστα πράγματα αυτά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος έκανε αυτό το κακό στην Ιωάννα μας. Η κοπέλα εργάζεται στην Αθήνα και μένει μόνη της. Έχουμε στεναχωρηθεί με αυτή την τραγική είδηση».
Σύμφωνα με μαρτυρία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, τα πρώτα λόγια της ήταν: «δεν ξέρω τι έγινε. Μια με μαύρα μου έριξε κάτι».

Πηγή ➤https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου