Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

ΠΡΩΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ; (BINTEO & EIKONEΣ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οι άνδρες που έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι, στο Λουτράκι, ήταν από 34 έως 65 ετών. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο.
Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, στην περιοχή Καρμπουνάρι, καθώς εντοπίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα σε σπήλαιο από την ΕΜΑΚ νεκροί τέσσερις άνδρες.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λουτρακίου, που μίλησε στο Open, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται.
Τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν μέσα στο σπήλαιο ενώ μαζί τους είχαν και μια γεννήτρια από τα καυσαέρια της οποίας πιθανότατα κατέληξαν.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής ανέφερε πως η επιχείρηση της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε στις 05.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου ενώ η κλήση για τον εντοπισμό τους έγινε περίπου στη μία τα ξημερώματα.
Στο σημείο επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
emak_loytraki-1536x865
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα loutraki365, το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως να βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, κάποιοι από αυτούς φέρονται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.
Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Με πληροφορίες από το korinthostv.gr –  loutraki365
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου