Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Αιτωλικό: Τον πήρε στο κυνήγι με την καραμπίνα – Μία σύλληψη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Συνελήφθη, το απόγευμα της Κυριακής (17/05), σε περιοχή του Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου (16/05), σε περιοχή του Αιτωλικού, ο δράστης αποπειράθηκε να τραυματίσει θανάσιμα έναν άνδρα, που επέστρεφε στην οικία του, πυροβολώντας τον με κυνηγετική καραμπίνα.
Στη συνέχεια ο άνδρας προκειμένου να ξεφύγει πήγε σε συγγενική του οικία, όπου τον ακολούθησε ο δράστης και πυροβόλησε ακόμη δυο φορές εναντίον του και εναντίον μιας γυναίκας, που βρισκόταν στην οικία, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού εντόπισαν τον δράστη, το απόγευμα της Κυριακής σε αγροτική περιοχή, κοντά στην οικία του και τον συνέλαβαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε στον τόπο της σύλληψης και στον δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, 89 φυσίγγια και μια υφασμάτινη θήκη φυσιγγίων, ενώ κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί είχαν βρει και είχαν κατασχέσει τέσσερις κάλυκες και μια μάλλινη τάπα φυσιγγίου .
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου