Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Αγρίνιο: Σέρβιρε ποτά στο μπαρ ενώ άκουγε από ασύρματο την ΕΛ.ΑΣ.! Δεν του φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμος ο... ασύρματος που είχε

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ

Δεν του φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμος ο... ασύρματος που είχε συντονισμένο στην συχνότητα της Αστυνομίας για να αποφύγει τυχόν ελέγχους, ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Καινούργιο του Δήμου Αγρινίου που άνοιξε παραβιάζοντας τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό και σέρβιρε οινοπνευματώδη ποτά στους πελάτες του!

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν ότι το μπαρ λειτουργούσε κανονικά, απέφυγαν τις συνεννοήσεις μέσω ασυρμάτου και εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στον 41χρονο επιχειρηματία, βάζοντάς του χειροπέδες! Σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με την δικογραφία που σχηματίστηκε για παράβαση της απαγόρευσης λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τον ασύρματο.

Βιαστικός ήταν και ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σε χωριό της Άρτας, που εντοπίστηκε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να το λειτουργεί κανονικά το βράδυ του Σαββάτου, παραβιάζοντας την απαγόρευση λειτουργίας. Σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενος για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου