Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, καθώς οι αρχές φέρεται να έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου του Star, οι αστυνομικοί έπειτα από διασταύρωση πολλών στοιχείων και δεκάδων μαρτυριών, έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα με τα μαύρα και το σακίδιο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.
Βασικό ρόλο έπαιξε και η ίδια η 34χρονη, έστω κι αν οι πληροφορίες που έδωσε ήταν ελάχιστες, αφού αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να δει καθαρά τα χαρακτηριστικά της.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή.
Τώρα, περιμένουν να δέσουν την υπόθεση με ατράνταχτες αποδείξεις και να οδηγήσουν τη γυναίκα με το βιτριόλι ενώπιον της δικαιοσύνης.
Yπενθυμίζεται ότι η υπόθεση φαίνεται να έχει πάρει κι άλλο δρόμο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη ήταν κατηγορηματική από την αρχή στα λόγια της προς τους αστυνομικούς, πως δεν αναγνωρίζει το πρόσωπο που της επιτέθηκε.
Η κατάθεσή της έβαλε την έρευνα της αστυνομίας σε νέα τροχιά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει ηθικός αυτουργός, που να προσέλαβε και να πλήρωσε μια άγνωστη κοπέλα με εντολή να επιτεθεί και να παραμορφώσει την 34χρονη μια για πάντα.
Τα πρώτα στοιχεία “φωτογραφίζουν” ως γυναίκα την ηθικό αυτουργό, με τις υποψίες να πέφτουν σε δύο άτομα από το στενό περιβάλλον της Ιωάννας. Οι αρχές, ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι αρχές να προήλθαν από άνδρα.
Πηγή ➤https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου