Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Eντολή Β. Όρμπαν σε Υπουργούς του: ”Δώστε χρήματα για να επισκευαστούν οι βανδαλισμένες εκκλησίες της Λέσβου!”

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πιστός στρατιώτης του Χριστιανισμού ο Β. Όρμπαν
Ο Ορμπάν ως ένας άλλος ”χριστιανός ιππότης”, γνωστός για τη στάση του όσον αφορά στο ζήτημα της μετανάστευσης, ”βάζει τα γυαλιά” στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Βίκτορ Ορμπάν, είχε κατηγορήσει τον Τζορτζ Σόρος ότι προβαίνει σε δωροδοκίες στις τοπικές ΜΚΟ για να ανατρέψει την εσωτερική κατάσταση στη χώρα (και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες) μέσω της εισροής μεταναστών από τις χώρες του Ισλάμ. Η Ουγγαρία θεωρεί πως η Ευρώπη είναι Χριστιανική και πρέπει να μείνει Χριστιανική.
Στα πλαίσια του προγράμματος Hungary Helps της κυβέρνησης της Ουγγαρίας, ανακοινώθηκε γραπτώς πως θα προσφερθούν στην Ελλάδα 10 εκατομμύρια Ουγγρικά φιορίνια (28.275 ευρώ) «για την επιδιόρθωση των βανδαλισμένων από μετανάστες εκκλησιών της Λέσβου».
Η γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού της Ουγγαρίας αναφέρει:
«Την χρονιά αυτή, στο νησί (σ.σ. της Λέσβου) μετανάστες επιτέθηκαν αρκετά Ιερά μέρη, αντιδρώντας στο γεγονός ότι οι Ελληνικές Αρχές αποτρέπουν την παράνομη μετανάστευση στις απομακρυσμένες χώρες της Ευρώπης. Ως συνέπεια των πράξεων βανδαλισμού, αρκετά αντικείμενα της Λειτουργείας, καθώς και έπιπλα των εκκλησιών, καταστράφηκαν.
Εκ μέρους της Ελληνικής Εθνικής μειονότητας της Ουγγαρίας, η Αυτοκυβέρνηση των Ελλήνων της Ουγγαρίας επικοινώνησε με το Γραφείου του Πρωθυπουργού για να ζητήσει βοήθεια για την αποκατάσταση των εκκλησιών. Η Ουγγαρία παραμένει πιστή στην προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας και του Χριστιανικού πολιτισμού (σ.σ. κουλτούρας). Πιστεύουμε πως πρέπει να παρέχεται βοήθεια εκεί που υπάρχει πρόβλημα, παρά να δημιουργούνται προβλήματα εδώ.
Η προσφορά για την αποκατάσταση των εκκλησιών στο νησί της Λέσβου θα δοθεί ως μέρος του Ουγγρικού Προγράμματος Hungary Helps από τον Υπουργό αρμόδιο για την βοήθεια σε κατατρεγμένους Χριστιανούς και την εφαρμογή του προγράμματος, Tristan Azbej και τον Υπουργό αρμόδιο για εκκλησιαστικά θέματα και μειονότητες, Miklós Soltész, μέσω της Αυτοκυβέρνησης των Ελλήνων της Ουγγαρίας».
Πρόκειται για μία συγκλονιστική κίνηση.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου