Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

ΣΤΟ MEGA ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ. ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! “ Εικονες σοκ από τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Γιατί παίζει με την υγειά των παιδιών και των γονέων μας ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Εικονες σοκ από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Γιατί παίζει με την υγειά των παιδιών και των γονέων μας ο υπ. Μεταφορών Κώστας Καραμανλής τζούνιορ;
Ποιος του δίνει αυτό το δικαίωμα;
karamanlis
Πρέπει να θρηνήσουμε νεκρό;
Αν δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του να σηκωθεί και να φύγει. Να ξέρει αν θρηνήσουμε νεκρό θα του περάσουν χειροπέδες και δεν τον σώζει ουτε το επίθετο του.
Στο greenattica.gr διαβάζουμε:
«Δείτε τι γίνεται σε αυτό το λεωφορείο Γ18 Ομόνοια – Πέραμα! Όπως βλέπετε κανένας δεν κρατάει καμία απόσταση, αλλά είναι ο ένας πάνω στον άλλον.
Και μετά μας έφταιξε η εστίαση και η διασκέδαση, όταν οι κρατικές υπηρεσίες δεν σέβονται τον πολίτη και γεμίζουν λεωφορεία, τρένα κτλ. Και από την άλλη οι πλατείες είναι γεμάτες με αστυνομικούς…Τα δύο μέτρα στην εστίαση και στις καφετέριες σας πείραξε και η μουσική στις οργανωμένες παραλίες!»
Στο Μega το είδαμε: 
Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η κάμερα του MEGA καταγράφοντας την απόλυτη έλλειψη αποστάσεων προστασίας.
Πριν από πέντε ημέρες βγήκε ΦΕΚ για τις μετακινήσεις των πολιτών, σύμφωνα με το οποίο το 50% από το προβλεπόμενο επιτρέπεται να μπαίνει πλέον σε λεωφορεία.
Αποτέλεσμα αυτού, οι εικόνες από το εσωτερικό του λεωφορείου που προξενούν έντονο προβληματισμό, να είναι απολύτως νόμιμες, καθώς δεν υπάρχει καμία παράβαση σε ό,τι αφορά στον αριθμό των επιβατών, αφού είναι κάτω από τους μισούς που μπορεί να μεταφέρει το εν λόγω όχημα.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου