Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

ΩΡΑ: 20:34! ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ – ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟ ΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου συμφώνησαν σήμερα ότι είναι αναγκαίο να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν τις συνθήκες για την ειρήνευση στη Λιβύη, ανακοίνωσε η Μόσχα.
Η Ρωσία και η Τουρκία στηρίζουν αντίπαλες πλευρές στη σύγκρουση αυτή.
Οι δύο υπουργοί, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, συμφώνησαν επίσης ότι θα πρέπει να οριστεί γρήγορα ο νέος ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τη Λιβύη.
Νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας είχε εκφράσει την υποστήριξή του στην αιγυπτιακή πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να ξαναρχίσουν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπόλεμων πλευρών στη Λιβύη.
Όλο αυτό να γίνει μάθημα στον Μητσοτάκη και στις λοιπές πολιτικές της Κυβέρνησης. Οι Τούρκοι είναι ψευτόμαγκες και το έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Με την εμπλοκή της Αιγύπτου και τον αποδεκατισμό των Μογγόλων από τα ρωσικά βομβαρδιστικά, ξαφνικά οι νεοθωμανοί έγιναν αρνάκια.
MiG-29 & Su-24M βομβαρδίζουν ανηλεώς τους Τούρκους στη Σύρτη
Όπως όλα δείχνουν η στρατηγική υποχώρηση του Εθνικού Στρατού της Λιβύης και του Χαλίφα Χαφτάρ σταματάει στη Σύρτη, καθώς τις τελευταίες ώρες τα αεροπλάνα της Αεροπορίας του Εθνικού Στρατού της Λιβύης βομβαρδίζουν ανηλεώς τις τουρκικές θέσεις καταφέρνοντάς τους βαριές απώλειες, ενώ έχουν ρίξει και δύο τουρκικά UAV.
Συγκεκριμένα τα Su24 και τα Mig29 τα οποία επιδιόρθωσε και έδωσε η Ρωσία στην Αεροπορία του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, παίζουν καταλυτικό ρόλο στην υπεράσπιση της Σύρτης, καθώς τις τελευταίες ώρες βομβαρδίζουν συνεχώς τους Τούρκους.
Αν και χθες η μάχη φάνταζε χαμένη με μία μαζική αντεπίθεση οι δυνάμεις του Χαφτάρ πέταξαν τους Τούρκους έξω από την πόλη και πλέον οι μάχες συμβαίνουν στα νότια και στα δυτικά προάστια, με την κατάσταση πάντως να παραμένει ρευστή.
Η κατάσταση θυμίζει πολύ την Συρία το το 2015 όταν οι ισλαμιστές (υποστηριζόμενοι και τότε από ΗΠΑ & Τουρκία) είχαν φτάσει στα προάστια της Δαμασκού με τη Ρωσία να παρεμβαίνει τότε απευθείας με βομβαρδισμούς και να τους σταματάει, με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Τουρκικό UAV TB.2 φλέγεται στο έδαφος – Το κατέρριψε ο LNA

Δείτε βίντεο από ότι απέμεινε από ένα τουρκικό UAV TB.2 το οποίο καταρρίφθηκε στην περιοχή της Σύρτης από τον «Εθνικό Στρατό της Λιβύης».
Το ερώτημα που αξίζει να διατυπωθεί είναι πόσα πραγματικά UAV έχουν κατορθώσει να μεταφέρουν οι Τούρκοι στην Λιβύη και πως.
Ο LNA ισχυρίζεται ότι έχει καταρρίψει το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον 12 με 15 UAV.
Ακόμη και αν ο αριθμός αυτός δεν ισχύει είναι εντυπωσιακός ο αριθμός των τουρκικών συστημάτων που δρουν στην Λιβύη.

Πηγή ➤https://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου