Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Απαγωγή Μαρκέλλας: Τι λέει η 33χρονη μέσα από την φυλακή – Γιατί άλλαξε την αρχική της κατάθεση BINTEO

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΙ, μίλησε η 33χρονη που άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα στην Θεσσαλονίκη.
Η κατηγορούμενη κλαίγοντας υποστηρίζει πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας η κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι ήθελε να φροντίσει το παιδί. Χαρακτηρίζει  επίσης τα όσα έχουν ακουστεί γι αυτό το θέμα παράλογα, καθώς όπως λέει είναι απλός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.
Σχετικά με την ερωτική διάθεση την οποία η ίδια είχε δηλώσει πως είχε απέναντι στην Μαρκέλλα και ότι την χάιδεψε όπως «κάποιος που αγαπά ένα παιδί».
Αποδίδει τις δηλώσεις εκείνες στον πανικό τις στιγμές και τις συνθήκες της σύλληψης ενώ υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί και πως δεν το άγγιξε καν, αλλά αυτό που έκανε είναι να το πλύνει και να το αλλάξει επειδή ήταν πολύ βρώμικη.
Παρουσιάζεται μετανιωμένη και δηλώνει πως είναι διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να επανορθώσει και να “σβηστεί” όπως λέει όλο αυτό.
Ελπίζει μάλιστα πως θα αποδειχτεί η αθωότητά της. Δηλώνει ξανά και ξανά πανικοβλημένη και επαναλαμβάνει πως απορεί και η ίδια με ότι έκανε.
Σχετικά με το παιδί που έχει η ίδια και το οποίο είναι 8 χρονών, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφερόμενη ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της.

Άλλα λέει τώρα η 33χρονη: «Ηθελα να την φροντίσω, δεν έκανα τίποτα στο παιδί»

Η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου, ασέλγεια και πορνογραφία, δεν αποδέχεται τις κατηγορίες. «Ήταν παραμελημένη, βρώμικη και με σκισμένα ρούχα. Ήθελα να την φροντίσω. Δεν αποδέχομαι την ασέλγεια, δεν έκανα τίποτα στο παιδί», υποστήριξε η 33χρονη στο MEGA.
Στο μεταξύ, ψώνια στην παραλία Κατερίνης έκανε η 33χρονη απαγωγέας της Μαρκέλλας λίγο πριν από την σύλληψή της. Σε βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, η «κοκκινομάλλα» εμφανίζεται με ξυρισμένο το κεφάλι της για να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της.

Επίσης σύμφωνα με τα βίντεο – ντοκουμέντα που πρόβαλλε η εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΙ, εγείρουν νέα ερωτήματα για την δράση της γυναίκας που άρπαξε την Μαρκέλλα, και για το αν από πίσω κρύβεται κάποια “φάμπρικα” αρπαγής παιδιών.
Οι… άνετες αγορές και τα 50ευρα 
Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται η ίδια η 33χρονη σε καφετέρια στην Κατερίνη, πιθανότατα με το μαγιό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η γυναίκα είχε επισκεφθεί και κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και είχε αγοράσει δύο κινητά τελευταίας τεχνολογίας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες για τα κινητά αυτά χάλασε 1.4000 ευρώ!
Επίσης στα βίντεο μιλούν εργαζόμενοι της καφετέριας στην παραλία της Κατερίνης που επισκέφθηκε η 33χρονη με το κοντό κόκκινο μαλλί.  Μιλούν για έναν άνθρωπο… πολύ άνετο με τα μπουρμπουάρ αλλά όχι μόνο αυτό. Όπως λένε, σε κάποια φάση η τσάντα της είχε ανοίξει, και αποκαλύφθηκαν από μέσα πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ!

Μάλιστα την ενημέρωσαν προκειμένου να την κλείσει έγκαιρα και να μην χάσει τα χρήματά της. Αυτό φαίνεται και από άλλο βίντεο που η γυναίκα φαίνεται σε κατάστημα να… μετράει λεφτά για να πληρώσει, τα οποία είναι πολλά.
Εντύπωση προκάλεσε πάντως το ότι η γυναίκα ήταν μόνη της. Να σημειωθεί επίσης πως από το Σάββατο που είχε αφήσει τη Μαρκέλλα μέχρι την Τετάρτη που την συνέλαβαν είχε νοικιάσει σπίτι.


Ο δικηγόρος της 33χρονης μιλώντας στο “Μαζί σου” υποστηρίζει πως η 33χρονη δεν έχει να κάνει με κανένα κύκλωμα, και πως πρόκειται για χρήματα που έβγαλε νόμιμα κατά τη διάρκεια της καραντίνας.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου