Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚ. ΕΔΡΑΝΑ ! ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ “ΠΛΗΓΩΝΑΝ”! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΜΕ ΒΟΜΒΑ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, οι δύο νεαροί που κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να ενεργοποιήσουν εκρηκτικούς- εμπρηστικούς μηχανισμούς στην πυλωτή πολυκατοικίας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όπου διαμένει ο πρώην υπουργός και νυν πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Δημήτρης Σταμάτης.
Απολογούμενοι, οι δύο κατηγορούμενοι (27 και 28 ετών) αποδέχθηκαν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ότι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ αρνήθηκαν τις πράξεις που τους καταλογίζει το κατηγορητήριο. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι υπό τους όρους της αυτοπρόσωπης εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ, στον καθένα.
Εις βάρος τους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για συνολικά οκτώ πράξεις και ειδικότερα, κατά περίπτωση, για απόπειρα έκρηξης με κίνδυνο για άνθρωπο, απλή συνέργεια στην απόπειρα έκρηξης, κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού, συμμορία, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικής ουσίας για ίδια αποκλειστικά χρήση (οι δύο πρώτες σε βαθμό κακουργήματος και οι υπόλοιπες πλημμεληματικές).
Όπως και κατά την πρώτη μεταγωγή τους στα δικαστήρια, την περασμένη Πέμπτη, όταν τους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες, έτσι και σήμερα ισχυρά ήταν τα αστυνομικά μέτρα, ενώ συγκέντρωση πραγματοποίησαν έξω από το δικαστικό μέγαρο άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους διωκόμενους.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ  ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ 10.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ  ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚ. ΕΔΡΑΝΑ ! ! 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου