Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με γκαζάκια σε γραφεία εταιρείας ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΡΦΙΝ – Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε εργαζόμενη ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:30 σε κτίριο όπου στεγάζεται η εταιρεία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη.
Μετά την έκρηξη ακολούθησε μικρής έκτασης φωτιά από την οποία γέμισε καπνούς το εσωτερικό του κτιρίου.
Η Πυροσβεστική υπηρεσία έφτασε στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις και απεγκλώβισε με την χρήση κλιμακοφόρου οχήματος μια γυναίκα από τον τρίτο όροφο του κτιρίου.
Λίγη ώρα αργότερα τα στελέχη της Πυροσβεστικής έσβησαν την φωτιά και διερεύνησαν τα αίτια που την προκάλκεσαν.



Όπως δήλωσε πριν από λίγο ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η φωτιά ξέσπασε μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού (γκαζακια) που ήταν τοποθετημένος στην είσοδο της εταιρείας διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στον 3ο όροφο.
Μία γυναίκα, προφανώς εργαζόμενη, που βρίσκονταν στο εσωτερικό των γραφείων ανέβηκε στο μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου προκειμένου να βγει καταφύγιο, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε και των πυκνών καπνών. Εκεί μετά από λίγη ώρα απεγκλωβίστηκε με ασφάλεια από τους πυροσβέστες που είχαν σπεύσει στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι η πρώτη φορά που είχε αποτελέσει στόχο καθώς και στο παρελθόν είχε σημειωθεί ανάλογη επίθεση.
ΔΣείτε βίντεο από το GRtimes.gr


8 Ιουνίου 2020
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου