Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

«Έκαψαν τη σορό σε νταμάρι;» – Αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου [βίντεο]

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σε ένα νταμάρι με παλιό καμίνι οι δράστες της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου φέρονται να έκαψαν τη σορό του για να την εξαφανίσουν.
Οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία, οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, στην απόφασή τους, αναφέρουν πως οι δράστες σκότωσαν τον Μάριο και εξαφάνισαν τη σορό καίγοντάς την στο νταμάρι που βρίσκεται στα Καμένα Βούρλα.
Στην ίδια περιοχή διατηρεί εξοχικό σπίτι ένας από τους φερόμενους ως δράστες της πρώτης ασύλληπτης ομάδας.
«Δυο από τους φερόμενους ως δράστες, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας FIAT DOMPLO, έχοντας πίσω την σορό του Μάριου με δεκαπέντε σακιά κάρβουνο για να περιορίσουν τις οσμές από την αποσύνθεση, ακολούθησαν μία διαδρομή από περιφερειακούς δρόμους και παλαιές εθνικές οδούς για να αποφύγουν τυχόν ελέγχους της Αστυνομίας» αναφέρει η απόφαση, σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ.
Σχεδόν έντεκα μήνες μετά την τελεσίδικη καταδίκη στο Εφετείο του εγκέφαλου σε ισόβια κάθειρξη και άλλων τριών συνεργών του για τη δολοφονία του Μάριου και την απόπειρα απαγωγής της μητέρας του, η λεγόμενη πρώτη ομάδα που είχε αποκαλύψει το «Τούνελ», μπαίνει στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με την καθαρογραμμένη πλέον απόφαση, τα πρακτικά διαβιβάζονται στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο Εισαγγελέας θα διερευνήσει αν συντρέχει λόγος άσκησης ποινικής δίωξης στα εννέα μέλη της ομάδας για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Η εμπλοκή αστυνομικών

Ανάμεσα στους εννέα είναι η σύζυγος και οι δύο αστυνομικοί γιοι του εγκέφαλου, που παραπέμπονται για εμπλοκή στην απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με την πρόταση του Εισαγγελέα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο την οποία αποδέχτηκε η Έδρα, η σύζυγος του εγκέφαλου ήταν η άμεση εκτελεστής των εντολών του.

Πηγή ➤ Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου