Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Εικόνες πανικού στις ΗΠΑ: Οδηγός έριξε αυτοκίνητο σε διαδηλωτές και πυροβόλησε ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του σε πλήθος διαδηλωτών στο Σιάτλ που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και στη συνέχεια πυροβόλησε έναν εξ αυτών.
Σε βίντεο που έχουν δημοσιευθεί στα social media διακρίνεται να οδηγεί ανάμεσα σε διαδηλωτές, να πέφτει σε οδόφραγμα και να βγαίνει από το όχημά του κραδαίνοντας όπλο και στη συνέχεια να πυροβολεί.
Στη συνέχεια φαίνεται να βγαίνει από το όχημα και να απειλεί τους διαδηλωτές με το όπλο του για να ανοίξει ο δρόμος και να χαθεί στο πλήθος. Ο άνδρας παραδόθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη από την Αστυνομία.
Το Πυροσβεστικό Τμήμα του Σιάτλ ανέφερε ότι ένα άτομο πυροβολήθηκε στη διασταύρωση της λεωφόρου 11th και της Pine St, όπου το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής.
Ο τραυματίας είναι ένας 27χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, καθώς το τραύμα του ήταν ευτυχώς επιφανειακό. Η ταυτότητα του άνδρα, ο οποίος έσπασε το οδόφραγμα, καθώς και τα κίνητρά του, είναι ακόμη άγνωστα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου