Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Την ώρα που η χώρα παρακολουθεί σαστισμένη την -ευτυχώς- θετική έκβαση της περιπέτειας της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ακόμα ένα ανησυχητικό περιστατικό αρπαγής ανηλίκου είχαμε στην Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών σημειώθηκε χθες ένα περιστατικό που συγκλόνισε τους κατοίκους. Ένας αλλοδαπός φέρεται να αποπειράθηκε να αρπάξει ένα κοριτσάκι τριών ετών.
Το κορίτσι έπαιζε στην πλατεία και κάποια στιγμή η μητέρα του αντιλήφθηκε ότι ο αλλοδαπός το είχε πλησιάσει αρκετά και επιχείρησε να το αρπάξει. Η μητέρα κινήθηκε γρήγορα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία και εντόπισε τον αλλοδαπό.
Πρόκειται για 29χρονο από το Σουδάν, ο οποίος έχει νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα. Ο ίδιος αρνείται το περιστατικό, ενώ οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν μήνυση.
“Είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σ’ αυτό το μήνα. Το ένα συνέβη στο Καλό Νερό, το άλλο τώρα στα Φιλιατρά. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Πρέπει να πάρουμε μέτρα. Κι εμείς σαν δημοτική Αρχή και θα το δούμε άμεσα, αλλά και το κράτος πρέπει να συμπαρασταθεί και να δείξει στο πρόβλημα στο οποίο έχουμε, ειδικά στα Φιλιατρά, έχουμε πέντε χιλιάδες αλλοδαπούς από διάφορες χώρες” δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.
Πρόκειται για νέα “μόδα” από τους παραβατικούς λ@θραίους; Οι γονείς πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ τα παιδιά τους από ανώμ@λους ή ακόμα και έμπορους οργάνων που έχουν βάλει στο μάτι αβοήθητα παιδάκια. Ευτυχώς η Μαρκέλλα βρέθηκε ζωντανή. Το κοριτσάκι στα Φιλιατρά σώθηκε από τη μητέρα του. Αύριο όμως μπορεί να χαθούν για πάντα ανήλικα παιδάκια από διεστραμμένα μυαλά.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου