Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

: Συνελήφθησαν στο Κορωπί μετά από καταδίωξη από την ομάδα ΔΙΑΣ και περιπολικά (ΦΩΤΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σήμερα τα ξημερώματα περίπου στις 2.30 περιπολικό της άμεσης δράσης Αττικής, κατά τη διάρκεια της περιπολίας του, κοντά στον προαστιακό του Κορωπίου εντόπισε φορτηγό το οποίο κινείτο ύποπτα και από τον τερματικό σύστημα προέκυψε πως είναι κλεμμένο από 22/6/2020 από τη περιοχή του Μενιδίου Αττικής.
Το περιπολικό της Άμεσης Δράσης αμέσως ενημέρωσε το κέντρο και έκανε σήμα στον οδηγό του φορτηγού να σταματήσει. Αντί αυτού το φορτηγό ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς έκλεισε το δρόμο στο περιπολικό. 
Στη συνέχεια και ενώ κατέφθαναν ενισχύσεις(περιπολικά της Άμεσης Δράσης,  η ΔΙ.ΑΣ. το όχημα Μαρκοπούλου και όχημα Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ) το φορτηγό είχε ακινητοποιηθεί λόγω πρόσκρουσης στην μπάρα του δρόμου. Τελικά συνέλαβαν τα τρία άτομα από τους επιβαίνοντες κατόπιν πεζής καταδίωξης.
Αυτοί όμως αντιστάθηκαν σθεναρά και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των αστυνομικών. Από αυτούς είναι ένας Έλληνας, ένας ομογενής από το Ουζμπεκιστάν και ένας Αρμένιος. Στο φορτηγό βρέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. γάντια κ.λ.π.
Οι τρεις άντρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τοπικό Τ.Α. για τα περαιτέρω. Έρευνα γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη συμμετοχή των συλληφθέντων σε σοβαρές περιπτώσεις διαρρήξεων εταιριών.
Για μια ακόμη φορά η συνεργασία περιπολικών της Άμεσης Δράσης, των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικών τμημάτων έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
πηγή: rpn.gr
Πηγή ➤

1 σχόλιο: