Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Πανελλήνιο σοκ προκάλεσε η λιποθυμία παιδιού στη Pόδο από την πείνα! ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ! !
Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από το περιστατικό με την λιποθυμία από την πείνα, ενός 9χρονου κοριτσιού στην Ρόδο.
Το τραγικό αυτό περιστατικό που σημειώθηκε στο νησί έγινε αφορμή για να σημειωθούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κλάδο των εργαζομένων, καθώς αποτυπώνει την ωμή αλήθεια που βιώνει η τοπική μας κοινωνία, η οικονομία της οποίας στηρίζεται στον Τουρισμό.
«Είμαι μία μητέρα με δύο παιδιά που δεν έχω να τα ταΐσω» δηλώνει η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο όπως απεκάλυψε η «δ» και ισχυρίστηκε πως της έκοψαν το ρεύμα.
«Το παιδί είναι μαζί μου στο σπίτι, μου έφεραν κάποιες κυρίες τρόφιμα αλλά σήμερα μου έκοψαν το ρεύμα» είπε η γυναίκα στο STAR.
«Είμαι μία μητέρα με δύο παιδιά που δεν έχω να τα ταΐσω. Δεν μπορούσα να της προσφέρω κάτι, λίγα μακαρόνια νερόβραστα γιατί δεν έχω κάτι άλλο. Είμαστε απλήρωτοι. Έγινε αυτό, τι να κάνω εγώ η μάνα; Τι να προσφέρω;» ανέφερε η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε μέσα στο φούρνο.
Όπως ισχυρίστηκε είναι μόνη της και «δεν έχω από πουθενά βοήθεια, μόνο από τη μητέρα μου. Το παιδί πείναγε και εγώ δεν είχα».
«Είμαι άνεργη από πέρυσι τον Αύγουστο. Να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που είναι άνεργοι» τόνισε.
«Θέλω να πάω το παιδί στον γιατρό αλλά επειδή έγινε ντόρος το αποφεύγω», είπε.
«Ντροπή τους, ντροπή, ντροπή. Όλοι οι 300 μπορούν να ζήσουν με 170 ευρώ ανά δύο μήνες; Αν μπορούν να ζήσουν θα τους βγάλω το καπέλο. Αυτή τη στιγμή περιμένω το Α21. 168 ευρώ στην ουσία κάθε δύο μήνες», ανέφερε.
 Πηγή:www.dimokratiki.gr


Δ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου