Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Τραυμάτισε 3 υπαλλήλους τον συνέλαβε η αστυνομία. ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο δράστης που έχει συλληφθεί τραυμάτισε τέσσερις υπαλλήλους - Εναν άνδρα που έχει διασωληνωθεί και τρεις γυναίκες, εκ των οποίων η μία είναι σε σοβαρή κατάσταση

Ο δράστης, ηλικίας περίπου 45 ετών, που εισέβαλε στην εφορία οπλισμένος με τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει στα τυφλά όσους εκείνη την ώρα εργάζονταν το τμήμα εισοδήματος,

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Τραυμάτισε 3 υπαλλήλους
Οι υπόλοιποι υπάλληλοι κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν και το συνέλαβε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ενας πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα της περιοχής σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στην ΔΟΥ Κοζάνης όταν άντρας μπήκε μέσα με τσεκούρι και κάτω απο άγνωστες μέχρι στιγμές συνθήκες τραυμάτισε  τρία άτομα (δύο γυναίκες κι έναν άντρα) υπαλλήλους της ΔΟΥ. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν και το συνέλαβε η αστυνομία.




Στην Κοζάνη ο διοικητής της ΑΑΔΕ μετά την εισβολή άνδρα με τσεκούρι στην ΔΟΥ της πόλης 

Στην Κοζάνη μεταβαίνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, όπου ένας άνδρας, οπλισμένος με τσεκούρι, εισέβαλε το μεσημέρι στον όροφο όπου βρίσκεται το τμήμα εισοδήματος της ΔΟΥ της πόλης, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συναλλαγές με το κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών. Επίσης, ενημέρωσε τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Με βάση με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση ενός εκ των τραυματιών κρίνεται κρίσιμη, ενώ ο δράστης φέρεται να έχει ψυχικά προβλήματα.



Πηγή: kozan.gr

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου