Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 57ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Όπως όλα δείχνουν σύντομα θα υπάρχουν νεότερα για τη στυγερή δολοφονία της 57χρονης γυναίκας στα Φιλιατρά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στην Ασφάλεια Καλαμάτας, κρατείται και ανακρίνεται Πακιστανός, ο οποίος είχε επαγγελματικές σχέσεις με την γυναίκα, καθώς στο παρελθόν εργαζόταν στο κτήμα της.
Οι αστυνομικοί λαμβάνουν υπόψιν τους πως ο δράστης γνώριζε εξαιρετικά καλά τον χώρο και κινήθηκε ταχύτατα. Όσον αφορά στα κίνητρα όλα είναι ανοιχτά, ωστόσο φαίνεται να απομακρύνεται αυτό της ληστείας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν χρήματα στο σπίτι.
Οι κάμερες ασφαλείας που έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους οι αρχές, και οι οποίες βρίσκονταν έξω από το σπίτι και ήταν σε λειτουργία, φαίνεται ότι έδωσαν κάποια στοιχεία στις αρχές, που από την πρώτη στιγμή έγιναν προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και εργατών γης που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στη θερμοκηπιακή μονάδα.
ΝΕΟΤΕΡΑ
Θέμα ωρών αποδείχθηκε για την Αστυνομία η εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας 57χρονης, η οποία βρέθηκε από την αδερφή της το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρή.

Ένας 34χρονος άνδρας υπήκοος Πακιστάν, εργάτης γης που πρόσφατα απολύθηκε από το θύμα και την αδελφή της, φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 57χρονης χθες στη Γιόλακα Φιλιατρών.
Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου