Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Έναν μήνα έσκαβαν οι τρεις κυνηγοί του «χαμένου θησαυρού» που βρέθηκαν νεκροί

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οι τρεις ανδρες βρήκαν τραγικό θάνατο από ασφυξία και έλλειψη οξυγόνου σε φρεάτιο βάθους 8 μέτρων
Για περισσότερο από ένα μήνα έσκαβαν οι τρεις άνδρες οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σε φρεάτιο στο δάσος στην περιοχή Φλόγα της Βαρυμπόμπης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα ανευρεθέντα στοιχεία.

Οι τρεις που συνελήφθησαν και έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη ανασκαφή σε βάρος τους ανήκαν στην ομάδα των έξι ατόμων που έσκαβε αλλά δυστυχώς για τους τρεις η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι αφού σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση βρήκαν τραγικό θάνατο από ασφυξία και έλλειψη οξυγόνου, μάλιστα αυτός επήλθε λίγες ώρες πριν τους εντοπίσουν οι πυροσβέστες. Οι άτυχοι άνδρες ομογενείς από το Καζακστάν είναι ηλικίας 47, 48 και 58 ετών αντίστοιχα.

Από την έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε μια σκάλα μια γεννήτρια και ένας σωλήνας διοχέτευσης αερίων. Επίσης εντόπισαν γύρω από το φρεάτιο, ρουχισμό των μελών της παρέας, κουβέρτες και υπολείμματα φαγητού.



Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι άντρες της πυροσβεστικής, τους βρήκαν σε βάθος 8 μέτρων. Οι άτυχοι άνδρες είχαν σκάψει κάθετα με το έδαφος δημιουργώντας ένα πηγάδι. Μαζί τους είχαν ένα σχέδιο και σκοπός τους ήταν να φτάσουν σε σήραγγα όπου πίστευαν ότι θα έβρισκαν σύμφωνα με πληροφορίες κάποιο θησαυρό. Στο τέλος όπου είχαν σκάψει υπήρχε όντως μια σήραγγα. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι τρεις ομογενείς έσκαβαν χρησιμοποιώντας γεννήτρια οι αναθυμιάσεις της οποίας τους οδήγησε σε ασφυκτικό θάνατο.

Επίσης εκτός από το φρεάτιο των 8 μέτρων βάθους είχαν σκάψει και άλλα δέκα μέτρα σε οριζόντια θέση κάτω από τη γη. Απαντήσεις για την υπόθεση αναμένεται να δώσουν οι τρεις συλληφθέντες από την ομάδα των έξι ατόμων και οι οποίοι φαίνεται να ήταν έξω από το φρεάτιο. Το σημείο είναι αρκετά δύσβατο και όταν καλούσαν τους τρεις που έσκαβαν και εκείνοι δεν έδιναν απαντήσεις τότε φοβήθηκαν ότι κάτι κακό συμβαίνει. Χρειάστηκε να κατέβουν από το δύσβατο σημείο σε κεντρικό δρόμο και να καλέσουν την πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αχαρνών ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας είπε στο protothema.gr ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν και μια αυτοσχέδια αποθήκη με όλο τον εξοπλισμό της λαθρανασκαφής. «Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι, δούλευαν για αρκετό καιρό εδώ στο σημείο. Βρέθηκε μια αυτοσχέδια αποθήκη που είχαν φτιάξει με εργαλεία, μπαλαντέζες και γεννήτριες».

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για το πώς και γιατί βρέθηκαν οι τρεις άντρες εκεί και τί αναζητούσαν στο συγκεκριμένο σημείο. Οι καταθέσεις των τριών φίλων των θυμάτων που ήταν παρόντες στο συμβάν θα δώσουν απαντήσεις και θα ρίξουν φως στις συνθήκες αυτής της τραγωδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ Νεκροί εντοπίστηκαν τα ξημερώματα τρεις άνδρες σε φρεάτιο στην Βαρυμπόμπη. έχουν γίνει τρεις προσαγωγές

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου