Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ! “Η Αγία Σοφία είναι χριστιανικός ναός” ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – “ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ”

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Την αντίθεσή του στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος εξέφρασε ο Μουφτής Κομοτηνής, Χαλήλ Τζιχάντ, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».
«Πριν την μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τέμενος, είχα πει τη γνώμη μου, ως θρησκευτικός ηγέτης στην Κομοτηνή. Έλεγα ότι αυτό δεν είναι κάτι σωστό και από θρησκευτικής πλευράς. Στις αρχές του Ισλάμ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο» τόνισε με νόημα.
«Από την ονομασία της, γίνεται αντιληπτό ότι η Αγία Σοφία είναι χριστιανικός ναός. Η Αγία Σοφία μετατράπηκε από χριστιανικός ναός σε τζαμί και από τζαμί σε μουσείο. Θα ήταν καλό να μείνει στην ουδετερότητα και να παραμείνει μουσείο. Να μην υπάρχει πικρία στη συνείδηση των χριστιανών και των μουσουλμάνων.  Και να μην πικραίνεται και η κοινότητα στην Κωνσταντινούπολη (σ.σ. Ελληνική μειονότητα)» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο θρησκευτικός ηγέτης των Ελλήνων μουσουλμάνων.
 ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – “ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ” – ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ
0

Ισλαμιστές κατά Ελλάδας! ”Πέφτουν” εντελώς οι μάσκες για τους Παλαιστίνιους, οι οποίοι πήραν θέση υπέρ Ερντογάν για την Αγία Σοφία. Αυτά πρέπει να τα βλέπουν κάποιοι εδώ στην Ελλάδα, οι οποίοι στηρίζουν είτε την Παλαιστινιακή Αρχή, είτε την Χαμάς. Αναφερόμαστε σε αυτούς τους  του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών εθνομηδενιστικών δυνάμεων που κάθε τρεις και λίγο διαδήλωναν έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Κατεχάκη καίγοντας σημαίες και ρίχνοντας μολότοφ διαμαρτυρόμενοι για τους “φονιάδες παιδιών”. Δεν τασόμαστε υπέρ των Εβραίων. Είναι γνωστό αυτό άλλωστε. Για ποιο λόγο όμως να τάσσετε η χώρα υπέρ ενός λαού που δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην Ελλάδα; Το αντίθετο μάλιστα, όπως διαβάζουμε σήμερα.
Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είδαμε και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να φοράνε και… τα μαντηλάκια της ”αντίστασης”, διαμαρτυρόμενοι υπέρ της Παλαιστίνης έξω από το εν λόγω κτίριο.
Η ανακοίνωση της Χαμάς:
”Το κίνημα της Χαμάς υποστηρίζει την απόφαση της Τουρκίας για την Αγία Σοφία. Η μετατροπή από μουσείο σε τζαμί είναι μια υπερήφανη στιγμή για όλους τους μουσουλμάνους” αναφέρει το γραφείο Τύπου της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Ο Ραφάτ Μούρα, εκπρόσωπος της οργάνωσης, τόνισε ότι η απόφαση δημιούργησε «θλίψη» σε ορισμένες ομάδες του αραβικού κόσμου.
“Δεν τους έχουμε δει ποτέ να ανησυχούν για τις επιθέσεις των Σιωνιστών εναντίον μας (έτσι αποκαλούν τους Ισραηλινούς). Ο Μούρα επίσης τόνισε ότι η απόφαση εμπίπτει στα δικαιώματα κυριαρχίας της Τουρκίας!
”Αυτή η κίνηση δείχνει την αυτοπεποίθηση της Τουρκίας και τη θέση της στη διεθνή σκηνή”, πρόσθεσε.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου