Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας: “Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Αυτός είναι ο δάσκαλος που συνελήφθη στην Εύβοια να

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤


Τα στοιχεία του δάσκαλου που συνελήφθη για τη “σχέση” του με την 15χ ρονη μαθ ήτρια στην Εύβοια. Όπως αναφέρει η Αστυνομία πρόκειται για τον Γεώργιο Μπουρδάρα, που έχει γεννηθεί το 1969 στην Πάφο της Κύπρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
“Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού άνδρα, ο οποίος συνελήφθη την 07-07-2020, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.
Πρόκειται για τον:
ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ Γεώργιο του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθείς στις 07-12-1969 στην Πάφο Κύπρου.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενε τήσιες πράξεις με ανή λικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, από 10-07-2020 έως και 10-10-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανη λίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22210 – 24574 και 22210 – 37033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας”.
daskalos-evoia1 daskalos-evoia2
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου