Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Σε πτήση από τη Ρόδο για την Αθήνα! Τουρίστας δεν φορούσε μάσκα, του επιβλήθηκε πρόστιμο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ένας Πολωνός επιβάτης δεν πειθάρχησε στα μέτρα πρόληψης της κυβέρνησης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση σε πτήση που εκτελούσε το δρομολόγιο Ρόδος – Αθήνα. Ο Πολωνός τουρίστας, που ταξίδευε από το «σμαραγδένιο νησί» στην ελληνική πρωτεύουσα με το απογευματινό δρομολόγιο αεροπορικής εταιρίας, αναστάτωσε τους υπόλοιπους επιβάτες και διαπληκτίστηκε με το πλήρωμα, αρνούμενος να φορέσει προστατευτική μάσκα.
Επιδεικνύοντας προκλητική συμπεριφορά, δεν άκουγε κανέναν, ούτε πειθάρχησε στις υποδείξεις του πληρώματος. Αν και είχε μάσκα, την έβγαλε και μάλιστα με επιδεικτικό τρόπο και θα μπορούσε το περιστατικό να πάρει ακόμα μεγαλύτερη έκταση εάν δεν επέβαιναν οι ψυχραιμότεροι, εξαιτίας της έντασης που προκλήθηκε αρχικά.
Για τη συμπεριφορά του, πάντως, ενημερώθηκε η ασφάλεια του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ το αεροσκάφος βρίσκονταν ακόμα στον αέρα, με αποτέλεσμα μόλις προσγειώθηκε να προσαχθεί ο νεαρός Πολωνός στο τμήμα ασφαλείας. Εκεί έδωσε εξηγήσεις, δεν συνελήφθη, αλλά του επιβλήθηκε πρόστιμο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου