Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Νέα στοιχεία για τη συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών στο Τυμπάκι – Οι Πακιστανοί πήγαν να...... μια Ελληνίδα ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο αρχηγός τους διάβασε το κοράνι και τους είπε να επιτεθούν
Μεγάλα επεισόδια σημειώθηκαν στο Τυμπάκι Κρήτης το βράδυ του Σαββάτου, όπως γράψαμε και σε πρωϊνό άρθρο μεταξύ Ελλήνων κατοίκων της περιοχής και αλλοδαπών που απασχολούνται κυρίως σε αγροτικές εργασίες.    
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, μετά το αιματηρό επεισόδιο κατά το οποίο έγινε χρήση μεταλλικών και ξύλινων αντικειμένων με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί, οι αρχές προχώρησαν συνολικά σε 24 συλλήψεις, αλλοδαπών αλλά και Ελλήνων.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 22 αλλοδαποί και δύο ντόπιοι, οι οποίοι μάλιστα ήταν ανάμεσα και στους τραυματίες με τον ένα να λαμβάνει εξιτήριο μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από το Βενιζέλειο όπου μεταφέρθηκε και τον δεύτερο να παραμένει νοσηλευόμενος.
Ο ίδιος φέρει κάταγμα στο χέρι και αναμένεται να χειρουργηθεί. Όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να οδηγηθούν αρμοδίως.
Η προανάκριση διενεργείται από το  Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.
Τα νέα στοιχεία που έρχονται  να προστεθούν είναι ότι οι Πακιστανοί, πήγαν να βιά σουν μια Ελληνίδα και αυτό ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν τα επεισόδια ενώ ο αρχηγός των Πακιστανών, διάβασε το κοράνι και τους είπε να επιτεθούν.

Πηγή ➤https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου