Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Πακιστανοί ,,,,,,,,20χρονη Ελληνίδα στην Θεσσαλονίκη...& Ούτε δεκάρα δεν πρόλαβαν να ξοδέψουν από τα χρήματα που άρπαξαν μαζί με τιμαλφή από ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέως στη Σάμο, τρεις μετανάστες


https://www.police-voice.com/

Police-Voice blog ➤

Ούτε δεκάρα δεν πρόλαβαν να ξοδέψουν από τα χρήματα που άρπαξαν μαζί με τιμαλφή από ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέως στη Σάμο, τρεις μετανάστες που τρύπωσαν στο εσωτερικό του παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Λίγη ώρα μετά, η διάρρηξη εξιχνιάστηκε και συνελήφθησαν, το βράδυ της Δευτέρας.

Οι τρεις αλλοδαποί έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια, ώσπου ανακάλυψαν το ποσό των 1.200 ευρώ, καθώς και κοσμήματα και διάφορα άλλα τιμαλφή αξίας 600 ευρώ, τα οποία πήραν και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, δεν αντιλήφθηκαν στην περιοχή υπήρχαν κάμερες που τους κατέγραψαν και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τους ταυτοποίησαν άμεσα.

Οι δράστες εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα στον χώρο διαμονής τους, συνελήφθησαν και στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Εις βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

ΦΡΙΚΗ! Πακιστανοί βίασαν 20χρονη Ελληνίδα

στην Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε δύο Πακιστανούς ηλικίας 34 και 45 ετών πέρασαν το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 20χρονης ημεδαπής, οι συλληφθέντες τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησαν στην οικία τους, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσης.

thestival.gr

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου