Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

«Οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται» – «Βλέπουν» υποκίνηση από ΜΚΟ! Αφγανοί οι 5 συλληφθέντες και ο 6ος που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται…

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πέντε ισλαμιστές-μουσουλμάνοι συνελήφθησαν για τον εμπρησμό της Μόριας προ ολίγων ημερών ενώ αναζητείται και ένας έκτος αλλοδαπός.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανακοίνωσε πως συνελήφθησαν πέντε άτομα για τον εμπρησμό του καταυλισμού της Μόριας.
«Οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται. Είναι πέντε νεαρά άτομα αλλοδαποί» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:
«Οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται. Είναι πέντε νεαρά άτομα αλλοδαποί. Αναζητείται άλλος ένας. Η αστυνομία δούλεψε μεθοδικά, έβαλε τέλος σε σενάρια και αβάσιμες υποθέσεις. Οι κάθε λογής ακραίοι διαψεύσθηκαν και πάλι. Το κράτος ανασυντάσσεται. Αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι εδώ με αυστηρότητα, ευαισθησία, νομιμότητα και ανθρωπισμό», τόνισε ο υπουργός.

Δύο 17χρονοι ασυνόδευτοι Αφγανοί που αμέσως μετά την πυρπόληση της Μόριας έφυγαν και συνελήφθησαν σε δομες της ενδοχωρας,  μαζί με τρεις 19χρονους και εναν ομοεθνή τους ηλικιας 20 ετών (συνελήφθησαν οι πεντε απο τους έξι εμπρηστες) είναι η «ομάδα της φωτιάς» που μετετρεψε σε κόλαση το ΚΥΤ και άφησε στον δρόμο χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες.  

Απο την πρώτη στιγμη το υπουργειο Προστασίας του Πολίτη έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα την εξιχνίαση της υπόθεσης και η Αστυνομική Διεύθυνση Λεσβου με τη συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ ξεκίνησαν εντατικά τις έρευνες για να δουν τι κρύβεται πίσω απο τον εμπρησμό.

Κάμερες, έχουν καταγράψει τις κινήσεις της ομάδας των έξι και έτσι το έργο των αρχών ήταν πιο εύκολο. Μάλιστα ο ένας απο τους ανηλίκους όπως φαίνεται απο το υλικό των αρχών φαίνεται όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί να «εχει κάψει τη μισή Μόρια...». 

Αφού επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή τους στον εμπρησμό, οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη δομή που τους φιλοξενούσε και στην οποία είχαν μεταφερθεί για ανθρωπιστικούς λόγους την επομένη της καταστροφής!
Εμείς απλά θα θυμίσουμε ότι στον καταυλισμό της Μόριας έχουν δημιουργηθεί ένοπλες ομάδες τζιχαντιστών που κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου