Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΡΗΤΗ: “ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ κλπ ΤΩΡΑ” ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στο Τυμπάκι, και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί, δε στάθηκαν ικανά να συγκρατήσουν το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί  χθες στην κεντρική πλατεία του Τυμπακιου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, με αφορμή τα «θερμά» επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στη Μεσαρά και αποκορύφωμα την τελευταία αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες με πέντε τραυματίες και 24 συλληφθέντες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, περίπου 1500 άτομα βρίσκονται στο Τυμπάκι όπου γίνεται το προγραμματισμένο συλλαλητήριο.
119055485_322456338968299_1336744790305401102_n
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έλειψαν και τα επεισόδια με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε ρίψη χημικών, καθώς κάποιοι εκ των διαδηλωτών προκάλεσαν ζημιές σε ένα από τα τζαμιά που υπάρχουν στο Τυμπάκι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, έχουν γίνει και προσαγωγές.
Να σημειωθεί ότι στις 5 το απόγευμα, υπήρξε προσυγκέντρωση, παρουσία της ΕΛ.ΑΣ, στον Κόμβο των Αθανάτων στο Ηράκλειο, ενώ ακολούθησε αυτοκινητοπομπή μέχρι το Δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες. Επόμενος σταθμός ήταν στο Τυμπάκι, όπου γίνεται το συλλαλητήριο.
Κατά τη διάρκεια της πορείας τα οχήματα συνοδεύονταν από αστυνομικούς.
Οι διαδηλωτές θέλουν να στείλουν ισχυρό μήνυμα στους αρμόδιους φορείς προκειμένου να δοθεί λύση σε ένας πρόβλημα που ολοένα και μεγαλώνει , δημιουργώντας εντάσεις, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στην αστυνομία αλλά και τη Δημοτκή Αρχή.
Το κάλεσμα για την πορεία έγινε μέσω social media με τους κατοίκους της περιοχής να θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συμβαίνουν στο Τυμπάκι εξαιτίας της παρουσίας οξύθυμων μεταναστών. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η αστυνομία προχθές προχώρησε και σε μία επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψη των παράνομων μεταναστών.
Οι θερμόαιμοι, επιχείρησαν να προσεγγίσουν χώρο που λειτουργεί ως τζαμί, όπως οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν και ακολούθησαν τα επεισόδια. Μάλιστα, από τα επεισόδια υπήρξε και τραυματισμός ενός ηλικιωμένου τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι συγκεντρωμένοι, σε ψήφισμα που εξέδωσαν ζητούν την απέλαση των παράνομων αλλοδαπών, σε διαφορετική περίπτωση θα επαναλάβουν τη συγκέντρωση σε μια εβδομάδα, όπως ειπώθηκε μεταξύ άλλων.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου