Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν θα παραπονεθεί στη Μέρκελ για τον τεράστιο σταυρό στον Έβρο ! Σιγά που θα σταμάταγε τις προκλήσεις ο Ερντογάν: Όσοι υψώνουν ανάστημα θα πέσουν με την πρώτη φουρτούνα



Police-Voice blog ➤

https://www.police-voice.com/


Tν έντονη ενόχλησή του προς τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ αναμένεται να εκφράσει ο Tούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφορικά με τον χριστιανικό σταυρό που έχει αναγερθεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ahval ο ύψους 15 μέτρων σταυρός αναγέρθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Νέα Βύσσα. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κατά την τελετή αγιασμού του σταυρού, οι ελληνοορθόδοξοι ιερωμένοι φαίνεται να είπαν: «Κάθε φορά που θα τον βλέπουν οι Τούρκοι, θα μας θυμούνται».

Από την άλλη πλευρά το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι και οι Greek City Times μετέδωσαν την είδηση, διαψεύδοντας ωστόσο τα εν λόγω σχόλια από τους ιερείς.

Οπως και να έχει τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αυριανή (Τρίτη) τηλεδιάσκεψη Ερντογάν –Μέρκελ – Μισέλ, πόσο μάλλον που το Συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ δεν κατέληξε τη Δευτέρα σε κοινή θέση για το θέμα των κυρώσεων παραπέμποντας στη Σύνοδο Κορυφής.

Σιγά που θα σταμάταγε τις προκλήσεις ο Ερντογάν: Όσοι υψώνουν ανάστημα θα πέσουν με την πρώτη φουρτούνα

Προκλητικός εμφανίστηκε τη Δευτέρα ο Ταγίπ Ερντογάν κατά τη συνεδρίαση του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου.

«Όσοι μας αγνοούσαν τώρα έρχονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στην Κύπρο, την Μεσόγειο και την Ανατολική Μεσόγειο. Θέλουμε να συζητήσουμε, αλλά δε πρέπει να καταπατηθούν τα δικαιώματα μας, θέλουμε διάλογο με ‘’δίκαιες’’ προτάσεις, σε διαφορετική περίπτωση δε θα αποφύγουμε κανένα αγώνα. Ο αγώνας μας ξεκίνησε πριν 2.000 χρόνια» δήλωσε δε ο Τούρκος πρόεδρος σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη.

«Ας δουν την πρόσφατη ιστορία μας… Όσοι υψώνουν ανάστημα μπροστά μας θα πέσουν με την πρώτη φουρτούνα σαν τα κούφια δέντρα, ο λαός μας ξέρει να πληρώνει το τίμημα» πρόσθεσε.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου