Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΕΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ – ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σοβαρά επεισόδια λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στη Λέσβο και πιο συγκεκριμένα στη Μόρια, με τους αλλοδαπούς να εξαπολύουν επίθεση προς τους αστυνομικούς με πέτρες και ξύλα, ενώ καλούσαν άπαντες να τους ακολουθήσουν “τυφλά” και χωρίς αιτία.
Λάθρο ξεκίνησαν να πετάν πέτρες στους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών. Όπως μεταδίδει τηλεοπτικός σταθμός, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική ενώ από νωρίς οπότε ξεκίνησαν νέες διαδηλώσεις των μεταναστών η κατάσταση ήταν τεταμένη και φαινόταν ότι μπορεί να ξεφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες κατέλαβαν σουπερμάρκετ της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της πορείας στην Ε.Ο Παναγιούδας- Μυτιλήνης, ξέσπασε φωτιά στο βουνό, στον Καρά Τεπέ κοντά σε επιχειρήσεις και βενζινάδικο της περιοχής. Στο σημείο έφτασαν με δυσκολία λόγω της πορείας διαμαρτυρίας, 2 πυροσβεστικά οχήματα, που προσπάθησαν να κατασβέσουν τη φωτιά, ώστε να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις.

lesvos_poreia1 petra_moria
Σημειώνεται ότι επί τρεις ημέρες, οι λαθροέποικοι της Μόριας κοιμούνται στους δρόμους μετά την καταστροφική φωτιά στη δομή φιλοξενίας.
Σχολιάζοντας το θέμα, στον ΑΝΤ1 το πρωί του Σαββάτου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι άμεσα θα στεγαστούν όσοι έμειναν άστεγοι, ενώ επισήμανε ότι δεν είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αυτή που έφτιαξε τη δομή στη Μόρια. Άρα ούτε αυτοί φταίνε!
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου