Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Μεγάλος θυμός των Αρμενίων για την ελληνική κυβέρνηση: «Είναι ντροπή για την Ελλάδα»..... η θέση των Ελλήνων πολιτών I am Greek and #IstandWithArmenia

https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για τις εξελίξεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και ειδικά η αναφορά α λα Πόντιος Πιλάτος «καλούμε όλα τα μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να προβούν σε άμεση παύση των εχθροπραξιών και να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», προκάλεσε την οργή του Προέδρου  της Ευρω-αρμενικής Ομοσπονδίας για Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.

Ο Κασπάρ Καραμπετιάν απαντώντας στην ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ, το οποίο αντί να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Αρμενίας (οι Τούρκοι έσπευσαν άμεσα να δηλώσουν την υποστήριξή τους στο Αζερμπαϊτζάν), προτίμησε να βγάλει μια τυποποιημένη ανακοίνωση, κατώτερη των περιστάσεων, σαν αυτή που βγάζουν οι σύμμαχοί μας για τα ελληνοτουρκικά!

Ο κ. Καραμπετιάν χαρακτηρίζει «ντροπή» την ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ αναφέροντας μάλιστα: «Ξεχνάτε προφανώς την τριμερή μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας, Αρμενίας; Ξεχνάτε την άμεση υποστήριξη της Αρμενίας στην πρόσφατη κρίση με την Τουρκία; Ξεχνάτε την προσβολή του Αλίεφ στον Πρέσβη μας;»

Στο ίδιο κλίμα και η ανακοίνωση της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος, η οποία καταφέρεται εναντίον του ΥΠΕΞ εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για την ανακοίνωση, θυμίζοντας επίσης την αρμενική υποστήριξη στην Ελλάδα, στο ζήτημα της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο.

Την ίδια στιγμή, το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν αρκετά ξεκάθαρο στη δική του ανακοίνωση:

Αν μπει κάποιος και διαβάσει όλα τα σχόλια των χρηστών του twitter κάτω από την ανάρτηση του ΥΠΕΞ, τότε καταλαβαίνει ποια είναι η θέση των Ελλήνων πολιτών και πόσο ξεκάθαρη είναι.

Πηγή ➤

2 σχόλια: