Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ! ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΥΟ NAVTEX ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ…ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (!) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!


https://www.police-voice.com/
Police-Voice blog ➤

Περιπλέκεται ακόμη περισσότερο η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Αργά απόψε η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά, ανατολικά και Δυτικά της Κύπρου.

Όμως οι ασκήσεις δεν θα γίνουν από την Τουρκία, αλλά από την… Ρωσία!

Μάλιστα ο σταθμός της Αττάλειας με τις δύο NAVTEX εφιστά την προσοχή για να μην «ενοχληθούν» τα ερευνητικά της σκάφη, Barbaros και Oruc Reis.

Οι NAVTEX είναι αυτές:

1

Οι περιοχές που περικλείονται σε αυτές τις συντεταγμένες είναι οι ακόλουθες:

2

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης που αποκτά ευρύτερες γεωστρατηγικές προεκτάσεις, είναι ότι οι περιοχές που θα πραγματοποιήσει ασκήσεις το Ρωσικό Ναυτικό συμπίπτουν με τις περιοχές που θα πραγματοποιήσει ασκήσεις το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκόλ στην Ανατολική Μεσόγειο μαζί με το ΠΝ και την ΠΑ!

Η μία άσκηση ξεκινά στις 8 και ολοκληρώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ η δεύτερη ξεκινά στις 17 και ολοκληρώνεται στις 25 Σεπτεμβρίου.

Στις ίδιες περιοχές που πλέουν τα ερευνητικά Barbaros και Oruc Reis, ανατολικά και δυτικά της Κύπρου - Η μία NAVTEX δεσμεύει περιοχή στα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας

Νέες NAVTEX για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου εξέδωσε την Τετάρτη το απόγευμα η Τουρκία, ειδοποιώντας για ασκήσεις του Ρωσικού στόλου με πραγματικά πυρά.


Επί της ουσίας, η Άγκυρα ενημερώνει τα ερευνητικά σκάφη Barbaros και Oruc Reis που πλέουν στις περιοχές που θα πραγματοποιηθούν οι ασκήσεις των Ρώσων, όπως σημειώνεται και στη σχετική ενημέρωση.


την είδηση γνωστοποίησε μέσω Twitter ο ανταποκριτής του MiddleEastEye, Ragip Soylu:

Πηγή ➤ https://www.makeleio.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου