Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Απίστευτο καψόνι στον Δένδια από τους Τούρκους – Επί 20 λεπτά τον είχαν στον άερα ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι Τούρκοι κράτησαν χθες το βράδυ 20’ στον αέρα το κυβερνητικό αεροσκάφος της Ελλάδας πάνω από τα σύνορα Τουρκίας-Ιρακ, αρνούμενοι να χορηγήσουν άδεια υπερπτησης στο σκάφος που μετέφερε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια στην Αθήνα, μεταδίδει ο διπλωματικός ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Νίκος Μελέτης.

Οι κυβερνήτες είχαν λάβει κανονικά τις προβλεπόμενες άδειες από τις τουρκικές αρχές, ωστόσο την ώρα που το αεροσκάφος έφτανε στα σύνορα Ιράκ – Τουρκίας αρνήθηκαν να εγκρίνουν την άδεια υπέρπτησης που είχαν ήδη δώσει.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (14.10.2020), όταν ο Νίκος Δένδιας και η ελληνική αποστολή που τον συνόδευε στο Ιράκ μπήκαν στο κυβερνητικό Embraer “Νεφέλη” για να επιστρέψουν  στην Ελλάδα. Και παρόλο που στην Τουρκία γνώριζαν πως επρόκειτο για πτήση VIP, αποφάσισαν να ξεπεράσουν για άλλη μια φορά τα όρια και να κάνουν “καψόνι” (όσο μπορεί αυτός ο όρος να χρησιμοποιηθεί σε κάτι τόσο σοβαρό, αναγκάζοντας το αεροπλάνο του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών να κάνει επί 20 λεπτά κύκλους στον αέρα έως ότου να επιτρέψουν την υπέρπτηση!

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου