Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Βέμπερ: «Ναι» στο ελληνικό αίτημα για αναστολή της τελωνειακής ένωσης ΕΕ-Τουρκίας «Η περίοδος της διπλωματίας έχει παρέλθει» «τώρα είναι η ώρα να αντιδράσουμε και να δράσουμε».

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σε δήλωση στήριξης της ελληνικής επιστολής σχετικά με την τελωνειακή σύνδεση Ε.Ε.-Τουρκίας προέβη, μέσω της «Καθημερινής», ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ.

«Η περίοδος της διπλωματίας έχει παρέλθει» αναφέρει ο κ. Βέμπερ. «Οι συνεχιζόμενες προκλήσεις της Τουρκίας, στη βόρεια Κύπρο, και με τις έρευνες για αέριο που διεξάγει, οι παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου, είναι προφανείς σε όλους.

Όποια κι αν είναι τα κίνητρα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Συνεπώς υποστηρίζω κάθε θεμιτή αντίδραση, μεταξύ των οποίων την αναστολή της τελωνειακής ένωσης Ε.Ε.-Τουρκίας και νέες κυρώσεις κατά ατόμων».

Ο συντηρητικός Γερμανός ευρωβουλευτής σημείωσε ότι η διατύπωση στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής την περασμένη εβδομάδα «δεν ήταν αρκετά ισχυρή». Είναι σαφές, τόνισε, ότι ο Ταγίπ Ερντογάν «δεν είναι έτοιμος για έναν εποικοδομητικό διάλογο» και ότι «τώρα είναι η ώρα να αντιδράσουμε και να δράσουμε».

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου