Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Επίθεση σκύλων σε κοριτσάκι στην Κορινθία: Έκκληση της μάνας να βρεθεί ο ιδιοκτήτης τους Δύο τρεις είδαν το περιστατικό κάνεις δεν βοήθησε κάνεις δεν μίλησε.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το κοριτσάκι δέχθηκε επίθεση από δύο δεσποζόμενα σκυλιά σε πλατεία ενός χωριού στην Κορινθία - Τα σκυλιά ήταν ελεύθερα και ο  ιδιοκτήτης των σκύλων εξαφανίστηκε μετά την επίθεση - Προσοχή, σκληρή εικόνα!
Aπίστευτο περιστατικό συνέβη πριν περίπου 1,5μήνα και παρολίγο να εκτυλιχθεί σε τραγωδία, σε χωριό της Κορινθίας, όταν δύο δεσποζόμενα σκυλιά επιτέθηκαν σε μικρό κοριτσάκι στην πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια η μητέρα το κοριτσάκι έτρωγε το παγωτό του όταν ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση των δύο σκύλων.

Ισως τα σκυλιά να ήθελαν να παίξουν με το παιδί, ίσως να ήθελαν το παγωτό της μικρής, αναίτια έπεσαν πάνω στο ξαφνιασμένο παιδί και του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα και δαγκωματιές στο κεφάλι!

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του μικρού κοριτσιού, η οποία ευτυχώς δεν έχασε την ψυχραιμία της και κυριολεκτικά με τα χέρια της έπεσε πάνω στα σκυλιά και τα απομάκρυνε από το παιδί της, ενώ όπως καταγγέλει η ίδια σε ανοιχτή επιστολή της, ο ιδιοκτήτης των σκυλιών στεκόταν παράμερα και απλώς τα καλούσε να έρθουν κοντά του.

ο παιδί σε κατάσταση σοκ διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύτηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική. Ευτυχώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπήρξε κάταγμα κρανίου και έγινε επίδεση και περιποίηση των τραυμάτων του.

Τραγικό παραμένει το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων εξαφανίστηκε!

Αφού η περιπέτεια για την οικογένεια πέρασε, η μικρή επέστρεψε υγιής στο σπίτι της, η μητέρα της αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το γεγονός σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ενημερώσει την κοινωνία για το περιστατικό και τις αιτίες του αλλά και να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη των σκύλων ώστε να του αποδοθούν οι ευθύνες του.

Διαβάστε την επιστολή της μητέρας

«Πριν από 1,5 μήνα το παιδί μου δέχθηκε επίθεση από δύο 30κιλα δεσποζόμενα (σκυλιά) σε παιδική χαρά σε ένα χωριό της Κορινθίας.

Εμφανίστηκαν από το πουθενά ήρθαν από πίσω μας το ένα έπεσε πάνω στο παιδί μου, έτρεχαν κ πήδηξαν προφανώς κάτι κυνηγούσαν, κ καθώς το παιδί μου βρέθηκε εμπόδιο την άρπαξαν. Πρώτα το ένα από τα μαλλιά κ μετά το άλλο από το πρόσωπο προσπαθώντας να της πατει το παγωτό. Την τίναξαν την έσυραν στο έδαφος, σε δευτερόλεπτα.

Ο ιδιοκτήτης στα 10 μέτρα τα φώναξε κ έκανε στροφή κ έφυγε, κατάφερα να απομακρύνω από το παιδί μου τα σκυλιά με κλωτσιές κ πνιγμό από το κολάρο το ένα, κ τον ακολουθήσαν αφού συνέχιζε να τα φωνάζει.

Δεσποζόμενα ελεύθερα χωρίς λουρί.

Αυτό που είδα κυρίως στο αρσενικό είναι ότι ήταν κουτάβια ακόμη, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ήταν ενήλικα.

Όχι δεν ήθελαν να παίξουν. Δεν έχει σημασία η ράτσα, το ένα ημίαιμο ήταν, όχι δεν ήταν Πιτ, ήταν δύο σκυλιά από παράνομη γέννα σε ακατάλληλα χέρια μποντιμπιλνταρα.

Ήταν δύο σκυλιά όπου πριν χρονίσουν ήδη έμαθαν να κάνουν ζημιά, να παλεύουν κ μεγαλώνοντας να σκοτώνουν. Ήταν δύο άτυχα δεσποζόμενα σε ακατάλληλα χέρια, χέρια δολοφονικά.

Πολλοί τον είχαν δει να βολτάρει με τα σκυλιά ελεύθερα δύο τρεις φορές κάνεις όμως δεν έκανε το σωστό, να διαμαρτυρηθεί.

Δύο τρεις είδαν το περιστατικό κάνεις δεν βοήθησε κάνεις δεν μίλησε.

Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως, με το ένα χέρι οδηγούσα κ το άλλο μίλαγα με το 100. Χτένισαν την περιοχή επί 3 μέρες πόρτα-πόρτα, είδαν αλλά δεν γνωρίζουν. Έκαναν τους πάντες κ τα πάντα άνω κάτω. Πήγαν στον δήμο για να δούνε τις καταχωρήσεις των τσιπ όλων των δεσποζόμενων, δεν υπήρχε βάση ούτε καταχωρήσεις στον δήμο.

Δεν μπορώ να πω πιο πολλά γιατί το έχει αναλάβει η αστυνομία κ οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο κ ευχαριστώ στους αστυνομικούς του ΑΤ Κορίνθου κ ιδιαίτερα στο τιμ που ανέλαβε την υπόθεση, στο πλήρωμα του περιπολικού κ την ομάδα Δίας που δεν άφησαν πέτρα ασήκωτη.

Τις πρώτες μέρες είχε κλειδώσει ο εγκέφαλος κ δεν άκουγα τίποτα. Με παρακάλεσαν όμως ο αρχιφύλακας κ ο ΑΞΥΠ που ανέλαβαν να μην κάνω κάτι μόνη μου, να μην εμπλακώ κ τους άκουσα. Τους έχω εμπιστοσύνη κ δεν θα μπλεχτώ στα πόδια τους.

Ο λόγος που το ανεβάζω τώρα είναι για να καταλάβετε ότι δεν κινδυνεύετε από τα αδέσποτα αλλά από τα δεσποζόμενα, τα σκυλιά από παράνομη εκτροφή που πάνε σε ακατάλληλα χέρια, να μιλάτε όταν βλέπετε μάγκες με το σκυλί θηρίο κ τούμπανο κ άγριο όπως λένε ελεύθερο χωρίς λουρί, να μιλάτε όταν γίνεται αυτό γιατί το κακό δεν αργεί να φτάσει στην πόρτα όλων μας.

Σταματήστε να στοχοποιείτε τα αδέσποτα για τα πάντα κ βάλτε μυαλό. Μιλήστε καταγγείλετε τον γείτονα φίλο γνωστό που τα αφήνουν ελεύθερα, που κάνουν γέννες της πίσω αυλής.

Γίνετε άνθρωποι επιτέλους κ σταματήστε να καλύπτετε κ να αγοράζετε από παράνομους. Τα αποτελέσματα τα είδατε.

Κ επιτέλους ασχοληθείτε με τα κατοικίδια σας κοινωνικοποιήστε τα.

Όποιος έχει πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη των σκυλιών να απευθυνθεί στο ΑΤ Κορίνθου».

Πηγή: loutrakiblog

Πηγή ➤


1 σχόλιο: