Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Αυτοψία στο κέντρο της Αθήνας - Σε πλήρη εφαρμογή οι «μάσκες παντού» ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οι περισσότεροι Αθηναίοι εφαρμόζουν πλήρως το μέτρο της χρήσης μάσκας, όπου κι αν κυκλοφορούν - Στο επίκεντρο της πανδημίας εξακολουθεί να βρίσκεται η Αττική - Τι ισχύει για τις μετακινήσεις των πολιτών
Σε ισχύ βρίσκονται από τις 6 το πρωί τα νέα μέτρα στην Αττική για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ από τα ξημερώματα της Κυριακής θα τεθεί σε ισχύ και το μέτρο με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, από τις 00.30 μέχρι τις 05.00.

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση φαίνεται να βρίσκουν σύμφωνους τους περισσότερους Αθηναίους, οι οποίοι στην πλειονότητά τους, φορούν μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους, αφού όπως έχει πει και ο Πρωθυπουργός, η μάσκα είναι το «εμβόλιο» πριν το εμβόλιο κατά του ιού.

Αρκετοί είναι αυτοί που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αττικής φορώντας μάσκα και παρόλο που τους εμποδίζει κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, στο γραφείο, στα ψώνια ή στο δρόμο, όπως λένε, δεν την αποχωρίζονται, αφού προέχει η δημόσια υγεία. Από την αυτοψία του protothema.gr παρατηρήσαμε ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι που περπατούν στα πεζοδρόμια χωρίς τη μάσκα είτε γιατί δεν μπορούν να τη συνηθίσουν είτε γιατί δεν θεωρούν πως θα προστατευτούν.



DSC_0840-01
DSC_0802-01
DSC_0889-01

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου