Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Εμπλεκόμενος στη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ αναζητείται μετά από ένοπλη συμπλοκή στο Μενίδι

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

«Κόκκινος» συναγερμός για τον εντοπισμό ατόμου που είχε εμπλακεί στην δολοφονία των δυο ειδικών φρουρών στου Ρέντη, το Μάρτιο του 2011, μετά από ένοπλη συμπλοκή στο Μενίδι το βράδυ του Σαββάτου.

Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης στη 01:40, για πυροβολισμούς στην συμβολή των Αγίου Δημητρίου και Θεσσαλίας στο Μενίδι. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν άνδρες της ΟΠΚΕ που μετά από αναζητήσεις εντόπισαν ένα smart χωρίς πινακίδες, «καρφωμένο» σε μια μάντρα.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν φυσίγγια από λειόκανη καραμπίνα καθώς και δυο αστυνομικές ταυτότητες και ίχνη αίματος. Η μια ταυτότητα,, όπως και το αυτοκίνητο, ανήκει σε ένα έναν από τους εμπλεκόμενους του αιματηρού περιστατικού στου Ρέντη, που εκτελέστηκαν οι άτυχοι Γιάννης Ευαγγελινέλης, και Γιώργος Σκυλογιάννης.

Σε κοντινή απόσταση, στην οδό Αβδύρου, οι άνδρες της ΟΠΚΕ, εντόπισαν ένα δεύτερο αυτοκίνητο που έφερε Γερμανικές πινακίδες, μέσα στο οποίο  βρέθηκαν 3 φυσίγγια, αίμα και κάλυκες από ένα πιστόλι ΑΚ 74 των 5,45 mm. Μάλιστα, οι αστυνομικοί τα έχουν αποστείλει προς εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Την ώρα που εξελίσσονταν όλα αυτά στο Μενίδι, στο νοσοκομείο ΚΑΤ μεταφέρθηκαν δυο άτομα που εφεραν τραύμα από όπλο. Ο ένας είχε τραυματιστεί στο στήθος και ο δεύτερος στο πόδι. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για συνεργούς του εμπλεκόμενου στην δολοφονία του Ρεντη, ο οποίος κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο της ένοπλης συμπλοκής. Ο άνδρας καταζητείται με την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης πυρομαχικών και μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.

Το περίεργο περιστατικό έρχεται τρεις μόλις ημέρες πριν ένας από τους εμπλεκόμενους στην εκτέλεση των δυο ειδικών φρουρών στου Ρέντη, θα βρεθεί ενώπιων της δικαιοσύνης.

Το συγκεκριμένο άτομο είχε αρχικά αθωωθεί, αλλά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, άσκησε αναίρεση στην απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας και η υπόθεση θα εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Πηγή: lawandorder.gr

Πηγή ➤ https://www.makeleio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου