Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Ερμού: Άγρια επίθεση αλλοδαπού σε ιερέα – ο ηλικιωμένος κληρικός κατέρρευσε

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το ίδιο άτομο νωρίτερα είχε προκαλέσει επεισόδιο στη συμβολή της Καρόλου με τη Σατωβριάνδου στην Ομόνοια και τον αναζητούσαν τα πληρώματα της ΕΛΑΣ.


Ερμού: Επίθεση σε ιερέα – Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας κατέρρευσε στο χτύπημα που δέχθηκε, ενώ στο σημείο άμεσα μετέβη πλήρωμα της ΔΙΑΣ σε παροχή πρώτων βοηθειών μέχρι την άφιξη του ΕΚΑΒ στο σημείο.

Αιμόφυρτος ο ηλικιωμένος ιερέας, κατέρρευσε στο χτύπημα από μεταλλική βέργα που του κατάφερε αλλοδαπός, ενώ περπατούσε  στον κεντρικότερο δρόμο της Αθήνας, στο ύψος του 98 της Ερμού.

Σύμφωνα με τις περιγραφές ο δράστης ήταν μελαμψός αλλοδαπός, φορούσε μπλε μπλούζα, τζιν παντελόνι, και είχε καλυμμένο το κεφάλι του σε σκούφο. Αμέσως μετά την επίθεση στον ιερωμένο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποσαφηνιστεί αν είχε κίνητρο τη ληστεία, ο αλλοδαπός δράστης διέφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr σημειώνουν ότι το ίδιο άτομο νωρίτερα είχε προκαλέσει επεισόδιο στη συμβολή της Καρόλου με τη Σατωβριάνδου στην Ομόνοια και τον αναζητούσαν τα πληρώματα της ΕΛΑΣ.

Είναι ντροπή το κράτος να μην μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών.

πηγή: ekklisiaonline.gr

Πηγή ➤


7 σχόλια:

  1. Τέλεια... αφήστε τους να δρουν ανεξέλεγκτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκοροχρωμοι υπαρχουν και Ελληνες,πως καταλαβατε οτι ειναι αλλοδαπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Έλληνας δεν είχε λόγο να επιτεθεί στον ιερέα. Δεν του επιτέθηκε να τον ληστέψει. Η ιδιότητα του ως ιερέας τον ενόχλησε.

      Διαγραφή
  3. Το κρατος ειναι για τα μπαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφου ο υπουργοσ εχει δουλειες με φουντες που να προλαβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο σκορος τι χρωμα εχει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν του αρέσουν οι εκπρόσωποι της θρησκείας μας και δε σέβεται και δεν λογαριάζει κανένα,μπορεί να πάρει τα μπογαλάκια του και να παει εκει απ'όπου ήρθε..Και όποιος έχει τέτοιες αντιλήψειςΔε τον προσκάλεσε κανείς..όχι έτσι ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή