Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Σαουδαραβική Υπηρεσία Πληροφοριών : “Πουλήστε τα σπίτια σας στην Τουρκία-Διακόψτε το εμπόριο” !

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Νέα κίνηση εμπάργκο από τη Σαουδική Αραβία: Εντολή “Πουλήστε τα σπίτια”

Αναφέρεται πως το Ριάντ το οποίο εφαρμόζει πρακτικές εμπάργκο κατά των τουρκικών προϊόντων, έκανε μία νέα κίνηση εμπάργκο. Η Σαουδική Αραβία έθεσε υπό παρακολούθηση τους πολίτες της που αγοράζουν σπίτια στην Τουρκία και αναφέρεται πως ασκεί πιέσεις στους Άραβες επενδυτές του τύπου “Πουλήστε τα σπίτια”.

Η Σαουδική Αραβία που εφαρμόζει εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα αναφέρεται πως τώρα ασκεί πίεση τους Σαουδάραβες πολίτες που έχουν αγοράσει σπίτια στην Τουρκία. Σύμφωνα με την είδηση του Μετίν Τζαν από την εφημερίδα Σαμπάχ, το Ριάντ έθεσε υπό παρακολούθηση τους Σαουδάραβες που έχουν αγοράσει σπίτι στην Τουρκία. Αναφέρεται πως η σαουδαραβική κυβέρνηση τηλεφωνεί προσωπικά στους πολίτες της και τους καλεί να πουλήσουν τις περιουσίες τους στην Τουρκία. Η υπηρεσία εσωτερικών πληροφοριών της χώρας (Mabahith) άρχισε να παρακολουθεί στενά τις εξαγωγές των χρημάτων που κάνουν και αναφέρεται πως σε πολλά άτομα που έστειλαν στην Τουρκία περισσότερα από 100.000 δολάρια, μπήκε πρόστιμο.

Αναφέρεται επίσης ότι η Γενική Διεύθυνση πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας ασκεί μεγάλη πίεση στους επιχειρηματίες που έχουν στενές σχέσεις με την Τουρκία για να σταματήσουν αυτό το είδος το εμπόριο.

Σύμφωνα με την είδηση, με εντολή του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μουχάμεντ μπιν Σελμάν, ζητείται από τους Σαουδάραβες πολίτες που αγόρασαν σπίτι στην Τουρκία να το πουλήσουν.

Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία της Τουρκίας μετά από το Ιράκ, η Σαουδική Αραβία είναι η χώρα που αγόρασε τα περισσότερα ακίνητα στην Τουρκία. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία τα τελευταία 5 χρόνια περισσότερα από 122.000 ακίνητα πουλήθηκαν σε ξένους. Εξ αυτών το 10,3% (10.653) ήταν σε Σαουδάραβες πολίτες.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου