Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

H OΠΚΕ συνέλαβε τον ένοπλο που είχε αθωωθεί για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη. Στον ανακριτή, 24 ώρες πριν την παραμπομπή σε νέα δίκη

https://www.police-voice.com/





Police-Voice blog ➤

Αιματηρό επεισόδιο στο Μενίδι με τον δολοφόνο των αστυνομικών στου Ρέντη

Μνήμες από το μακελειό στου Ρέντη το 2011 που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των αστυνομικών, Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη, καθώς και τον τραυματισμό άλλων δύο συναδέλφων τους, ξύπνησαν σε αιματηρό επεισόδιο στο Μενίδι. Ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου περίοικοι ενημέρωσαν τις Αρχές για πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Θεσσαλίας.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΟΠΚΕ όπου εντόπισαν αυτοκίνητο τύπου Smart άνευ πινακίδων να έχει βληθεί με τέσσερεις βολίδες από Kαλάσνικοφ, ενώ εντός του Ι.Χ. εντοπίστηκαν φυσίγγια πυροβόλου όπλου, ίχνη αίματος και μία ταυτότητα. Το όχημα ανήκει στον Γιώργο Εμερζίδη, εμπλεκόμενο στη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. στου Ρέντη που προαναφέραμε και ο οποίος είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια. Τότε στο Εφετείο ο Εμερζίδης αθωώθηκε και αφέθηκε ελεύθερος, όμως όπως φαίνεται και από το αιματηρό συμβάν στο Μενίδι, δεν ξέχασε την εγκληματική του δράση.

dias2

Ωστόσο, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, είχε ασκήσει αναίρεση στην απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και η υπόθεση δολοφονίας αστυνομικών του Ρέντη είναι να εκδικαστεί αύριο Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Ο Εμερζίδης στο συμβάν του Μενιδίου κατάφερε να το σκάσει, όμως άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ τον εντόπισαν χθες και τον συνέλαβαν για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Παράλληλα, στην οδό Αβδήρου εντοπίστηκε και δεύτερο όχημα με γερμανικές πινακίδες μέσα στο οποίο βρέθηκαν τρία φυσίγγια, αίμα και κάλυκες από Καλάσνικοφ. Στο νοσοκομείο ΚΑΤ μεταφέρθηκαν δύο άτομα που έφεραν τραύμα από όπλο, ο ένας στο στήθος και ο δεύτερος στο πόδι και εκτιμάται ότι είναι συνεργοί του Εμερζίδη.

dias3

 Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου