Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ Όρ γιο παραβάσεων από ΜΚΟ στη Μυτιλήνη – Επιβλήθηκαν πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σε 24ωρη βάση περιφρουρείται η δασική έκταση ΠΙΚΠΑ Νεαπόλεως, που μέχρι πρότινος αποτελούσε άβατο χώρο φιλοξενίας αλλοδαπών.

Θυμίζουμε ότι η επιχείρηση εκκένωσης μετά από απόφαση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, έγινε στις 20 Οκτωβρίου από την αστυνομία, παρουσία Εισαγγελικών λειτουργών.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για 72 άτομα που μεταφέρθηκαν στη δημοτική δομή του Καρά Τεπέ.

Η Έκθεση Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, που ελέγχει την δράση των ΜΚΟ, ήταν καταπέλτης και παρουσίασε πλήθος παραβάσεων. Κοινοποιήθηκε στην Δ/νση Δόμησης του Δήμου Μυτιλήνης, αναγκάζοντάς την να διενεργήσει ελέγχους και κατά συνέπεια να επιβάλλει πρόστιμα ανάλογα των παράνομων κατασκευών, που αριθμούσαν γύρω στις 57, εντός δασικής έκτασης, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος για την όποια δραστηριότητα σ’ αυτή. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε καν επίσημο έγγραφο για την παραχώρηση διαχείρισης από τον Δήμο και τον ΕΦΚΑ στον σημερινό διαχειριστή.

Οι υπάλληλοι της πολεοδομίας συνοδεία αστυνομίας, πραγματοποίησαν αυτοψία και επέβαλαν τσουχτερά πρόστιμα, που αγγίζουν τα 2,5 εκ. ευρώ.

Σήμερα ο χώρος είναι γεμάτος από μισογκρεμισμένες κατασκευές, χρήσιμα, αλλά και άχρηστα υλικά, αντικείμενα αλλά και εξοπλισμό, που ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να αξιοποιήσει ή ν’ απομακρύνει κατά περίπτωση.

Πηγή: Δημοκράτης

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου